01 / 05 / 2024

Zen Erma Yapı

Zen Erma Yapı

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu.

Hmz Taşınmaz Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hmz Taşınmaz Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Özen tarafından kuruldu.

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Zen Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Zen Global Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Özen tarafından kuruldu.

Zen'de tamtur yüzüklere yüzde 50 indirim! İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de tamtur yüzük yüzde 50 indirim yapıldı. Sakın bu fırsatı kaçırmayın! Tamtur yüzükler bütün parmağınızı pırlantalarla çevrelerken aşkınızın sonsuzluğunu hatırlatacak! Peki, Zen'de tamtur yüzük​​​​​​​ fiyatları kaç TL? İşte 11 Kasım 2022 Zen pırlanta tamtur yüzük fiyat listesi...

Zen Pırlanta'dan alyanslara yüzde 48 indirim! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de alyanslara yüzde 48 indirim yapıldı. Peki, Zen'de alyans fiyatları kaç TL? Zen pırlanta alyanslar ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de pırlanta kolyeler yarı fiyatına! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de pırlanta kolyelere yüzde 50 indirim yapıldı. Peki, Zen'de pırlanta kolye fiyatları kaç TL? Zen pırlanta kolyeler ne kadar? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de pırlanta yüzükler yarı fiyatına! 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim yapıldı. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Zen pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cebrail Çetinkaya ve Zeynep Özen ortaklığında kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

İzmir'de yapı ruhsatı başvurularına yeni düzen!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan imar yönetmeliği yürürlüğe alındı. "Daha Temiz, Daha Yeşil ve Engelsiz bir İzmir" meydana getirmek amacıyla tekrar düzenlemeler yapılan yönetmelikte önemli değişiklikler oldu. 

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Zen Erma Yapı Haberi

Zen Erma Yapı

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu. 


Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.  2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...