25 / 08 / 2024

zengin turistler

zengin turistler

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'yi cazibe merkezine dönüştürmek için harekete geçti.

Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte milyarderler listesindeki en zengin 10 Türk...

Forbes Dergisi tarafından açıklanana göre, Türkiye'deki dolar milyarderi sayısının 27'den 24'e düştüğü belirlendi. En zengin Türk listesinin zirvesinde ise Murat Ülker bulunuyor.

Zengin Rusların İsviçre bankalarında ne kadar parası var?

İsviçre Bankacılar Birliği tarafından zengin Rusların İsviçre'deki bankalarda yer alan paralarının çeyrek trilyon dolar civarında olduğu ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

Steve Siebold'dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Sıradan insanlar bir sorunla karşılaştıklarında herkesi kurtarmak isteyebilir ama kendilerini kurtarmak istemezler. Peki zengin kişileri sıradan insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin insanlar nasıl düşünür? İşe cevabı...

Türkiye'yi zengin edecek yeni enerji kaynağı gaz hidrat!

Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Bölümü’nde görevli Prof. Dr. Günay Çifci, Türkiye’nin gaz hidrat rezervlerine sahip zengin bir ülke olduğuna dair açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Zengin ve fakir insanları ayıran 7 bilinmeyen özellik!

Zengin insanları fakir insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin ve fakir insanları birbirinden ayıran yedi bilinmeyen özellik haberimizde yer alıyor...

En zengin 400 ABD'linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı!

Forbes dergisi tarafından her sene açıklanan ve en zengin 400 ABD'linin yer aldığı Forbes 400 listesi belli oldu. Açıklanan listeye göre, en zengin 400 ABD’linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı...

Dünyanın en zengin 25 ailesi belli oldu!

Bloomerg 2021 senesi için dünyanın en zengin 25 ailesini açıkladı. 

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut ve Mohammed Saleh ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en zengin 20 milyarderinin serveti katlandı!

Koronavirüs salgını sırasında küresel ekonomi İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin resesyonunu yaşarken, dünyanın en zengin 20 milyarderi servetini yüzde 68 arttırdı.

IMF, zengin ülkelerde veraset ve emlak vergisini artıracak!

IMF, zengin ülkelerde eşitsizlikleri azaltmak için kademeli vergilendirme uygulamasına geçilebileceğini ve veraset ile emlak vergilerini artırabileceklerini açıkladı. 

Dünyanın en zengin 500 insanı 2020'de servetlerine toplam 1,8 trilyon dolar kattı!

Dünyanın en zengin 500 kişisinin servetlerinin 2020'de yaklaşık olarak 1,8 trilyon dolar artışla toplam 7,6 trilyon dolara ulaştığı belirtildi.

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan "En Zengin 100 Araştırması"nın sonuçları belli oldu. Bu yıl listenin ilk üçünde Koç Ailesi, Şevket Sabancı ve Ailesi ile Erol Sabancı ve Ailesi yer aldı.

zengin turistler Haberi

zengin turistler

Bankalarda 3 milyon dolar ve üzerinde hesap açtıran yabancılara 5 yıllık ikamet tezkeresi verilecek. Sanat, spor ve bilim dünyasının ünlü isimleri de bu uygulamadan faydalanacak


Yabancı sermayenin ve zengin turistlerin Türkiye'ye çekilmesi için önemli bir adım atıldı. Bankalarda 3 milyon dolar ve üzerinde hesap açtıran yabancılara 5 yıllık ikamet tezkeresi verilecek. Sanat, spor ve bilim dünyasının ünlü isimleri de aynı uygulamadan faydalanacak.


İçişleri Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı proje ile Türkiye 'cazibe' merkezi haline dönüştürülecek. Özellikle yabancı işadamları ve zengin turistler 3-6 aylık ikamet tezkeresi almaktan kurtulacak. Türkiye'deki bankalarda yüklü miktarda döviz hesabı açan yabancılar otomatik olarak 5 yıllık ikamet tezkeresine sahip olacak.


Hükümetin ticari, ekonomik, turizm ve kültürel ilişkileri artırmak için yürüttüğü açılıma yeni bir halka daha ekleniyor. Vize muafiyetinden sonra şimdi de...