25 / 07 / 2024

Zenginler Gayrimenkul adres

Zenginler Gayrimenkul adres

Zenginler Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihaydar Topkaya tarafından kuruldu. 

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 10 senenin dibini gördü: Türk zenginler de yurt dışına yöneldi!

Gayrimenkul kaleminde net yabancı girişi 2022 yılında 6 milyar 273 milyon dolarla rekor kırarken, 2023'te yüzde 43,3'lük düşüşle 3 milyar 560 milyon dolar oldu. Ancak Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımında yüzde 163,7 oranında artış oldu. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Zenginler Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zenginler Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihaydar Topkaya tarafından kuruldu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi!

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alan AND Pastel projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Çin'in en zengini, gayrimenkul şirketinin sahibi Vang Cianlin!

Çin'in 2014 yılındaki "zenginler listesi"nde zirveyi elektronik ticaret devi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'ya devreden ülkenin en büyük gayrimenkul şirketi "Dalian Wanda Group"un sahibi Vang Cianlin'in bu yıl zirveyi Ma'dan geri aldığı açıklandı.

Zenginler Gayrimenkul adres Haberi

Zenginler Gayrimenkul adres

Zenginler Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihaydar Topkaya tarafından kuruldu. 


Zenginler Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak......


Zenginler Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi adres: İnönü Mah.Mandıra Cad.No.43 B Esenyurt