02 / 05 / 2024

zermeram kozağaç projesi adres

zermeram kozağaç projesi adres

Zermeram Evleri projesi Konya Kozağaç Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

OYAK Ayazağa projesi geliyor!

OYAK Ayazağa projesi için düğmeye bastı. 22 bin 444 metrekare net arsa alanına ve 33 bin 666 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip arsanın ihalesi 14 Mayıs'ta yapılacak...

zermeram kozağaç projesi adres Haberi

zermeram kozağaç projesi adres

Zermeram Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Konya Meram'da yükselen Zermeram projesi Seha Yapı imzası taşıyor. 


Konya Zermeram projesi Kozağaç Mahallesi'nde yer alıyor. 300 bin metrekare alana sahip Konya Zermeram projesinde 14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa dahil toplam 1.077 konuta yer veriliyor. 


Zermeram Evleri Konya son fiyatları!

Zermeram Evleri fiyat listesi 362 bin liradan başlıyor. Toplam yatırım bedeli 800 milyon TL olan Konya Zermeram projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Konya Zermeram projesinde, seyir terası, yürüyüş yolları, gölet, golf sahası, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, otopark gibi olanaklar sunuluyor. 



ADRES: KOZAĞAÇ MAH. YEŞİL BURSA SOK. NO: 8 MERAM / KONYA 


Telefon: 444 73 42 

Web: http://zermeram.com

Gizem...