29 / 04 / 2024

zeynal fırat

zeynal fırat

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "asansör" konusunu kaleme aldı..

İkinci el konut satışları neden yavaş?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "ikinci el konut satışları" konusunu kaleme aldı..

Ödenmeyen aidatlar yüzünden yaşanan sorunlar!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "ödenmeyen aidatlar" konusunu kaleme aldı..

Yüksek aidattan kurtulmanın 10 yolu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yüksek aidattan kurtulmanın yollarını" paylaştı..

Temizlik malzemeleri binalara zarar verir mi?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, yerinde kullanılmayan temizlik malzemeleri yüzünden binaların hasar gördüğünü ifade etti. 

Sitelerdeki temizlik görevlilerinin kullandığı kokular!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "konut sitelerinde temizlik" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Binaların girişlerindeki kafeler emlak değerini düşürür mü?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binaların girişlerindeki kafeler" konulu yazı yazdı.

Yöneticiler aslında vekil olduklarını biliyorlar mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı.

Site yöneticisinin 4 bahanesi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yöneticilerin bahanesi" konulu yazı yazdı.

İş yeri satın alacaklar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki iş yerleri" konulu yazı yazdı. Fırat bu yazısında iş yeri satın alacakları uyardı...

Kira kontratları neden yapılır?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kira kontratı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde yönetici olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Binalarınızın bakımları yapılıyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "bina bakımı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Yönetici seçimleri yanlış mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yönetici seçimi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tufan Çınar tarafından kuruldu.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi Fırat İnal tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de Şehriye Çoban tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde teslimler sona eriyor!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında C2-14, C2-15, C2-16 ve C2-17 bloklarda satılan konutların son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

zeynal fırat Haberi

zeynal fırat

Asansörler günlük hayatımızda her zaman karşımıza çıkan araçlardan biridir. Ve bu asansörlerin de insan sağlığına, can ve mal güvenliğine zarar vermeden kullanılabilmesi için asansörlerin bulundukları binaların yöneticileri tarafından güvenli şekilde işletilmesinin sağlanması amacı ile aylık bakımları ile, yıllık kontrollerinin yönetmeliğe uygun şekilde yaptırılmasının sağlanması zorunludur. İş sağlığı ve güvenliği kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmündeki kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair 6645 sayılı kanunun 82. Maddesine göre 


MADDE 82 – 23/6/1965 tarihli ve 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununun 35 inci maddesinin birinci fıkrasına aşağıdaki bent ve maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
“L) Ana gayrimenkulde bulunan asansörlerin güvenli bir şekilde işletilmesinin sağlanması amacıyla aylık bakımları ile yıllık kontrollerinin ilgili teknik düzenlemelere uygun şekilde yaptırılması ve bu işlemlere ilişkin ücretlerin ödenmesi.”


“Bu Kanunun...