02 / 05 / 2024

Zeynep Ferah

Zeynep Ferah

Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Ferah, Sadık Mete tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mayıs'ta kuruldu.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Güneri Bircan, Zeynep Güleşci Bircan, Rıfat Osman Serim ve Soner Özalkan ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

6 adımda küçük dairelerinizi şık ve ferah bir hale getirin!

Küçük dairelerin dekorasyonu, bazen oldukça zorlayıcı bir süreç olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirlerini uygulayarak, küçük bir alanı daha ferah, şık ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Rahbarnia tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Üsküdar Ferah Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ferah Mahallesi, 2461 ada, 5 parsel ( Eski: 1, 2, 3, 4 ) ve kısmen tescil dışı alan ile Kısıklı Mahallesi, 38 ada, 75 parsel ve 38 ada, 72 ve 15 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ferah Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Taşkın tarafından kuruldu.

Zeynep Ferah Haberi

Zeynep Ferah
Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Ferah, Sadık Mete tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak,fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlüinşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerindetadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...