03 / 05 / 2024

zeynep ılıcalı dekorasyon

zeynep ılıcalı dekorasyon

Zeynep Ilıcalı Bodrum'da bir villanın dekorasyonu için anlaştı. Fakat şirket kendisine parasını vermeyince şikayet etti...

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Bedsan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedsan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ölçer tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faruk Tayyip Ebren tarafından kuruldu.

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Yenigül tarafından kuruldu.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Ağıl tarafından kuruldu.

zeynep ılıcalı dekorasyon Haberi

zeynep ılıcalı dekorasyon


Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı Bodrum'da dekorasyonunu yaptığı lüks villa için anlaştığı şirket tarafından dolandırıldı. 


Teşekkürler Dekorasyon isimli şirkete sahip olan Zeynep Ilıcalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.


Toplamda 386 bin 633 liralık faturayı 2 etapta alması gereken Ilıcalı, ilk etapta alması gereken 256 bin lirayı alamayınca Bodrum İcra Dairesi'ne başvuruda bulundu. 


 Ilıcalı, şunları anlattı:

"Öncelikle husumet itirazında bulundular. Sonra 'faturada belirtilen Adres Yapı İnş. Ltd. Şti. isimli şirket biz değiliz, tebligatları yanlışlıkla aldık' diyerek itirazda bulundular. Sonra borca itiraz ettiler. Oysa faturalar incelendiğinde, faturaların bu şirket adına kesildiği ve kendilerinin de borcu kabul edip 130 bin lirayı şirket hesabına gönderdiği görülecektir. Böyle bir yanlışlık olsaydı bu şekilde para göndermezlerdi." Soruşturmayı tamamlayan savcılık, şirketin iki yetkilisi Necmi B. ve Ömer U. hakkında TCK'nın...