02 / 05 / 2024

zeynep ılıcalı dolandırıldı

zeynep ılıcalı dolandırıldı

Zeynep Ilıcalı Bodrum'da bir villanın dekorasyonu için anlaştı. Fakat şirket kendisine parasını vermeyince şikayet etti...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Binlerce emekliye 3600 ek gösterge şoku! Önce maaşlar artırıldı, sonra maaşlardan kesinti yapıldı!

TRT ve MİT’te çalışan binlerce emekli 3600 ek gösterge şoku yaşadı. Emeklilerin aylığı 3600 ek göstergeyle önce artırıldı, daha sonra yanlışlıkla artırıldığı ifade edilip ek ödemeler maaşlarından kesildi.

Kripto para dünyası darmadağın! 100 binden fazla kişi dolandırıldı!

Son zamanlarda artan kripto para dolandırıcılığına biri daha eklendi. Avrupa'da kripto para dolandırıcılığıyla 2 milyar 400 milyon eurodan fazla kazanç sağlayan bir şebeke, 8 ülkenin ortak operasyonuyla çökertildi. Şebekenin birçok Avrupa ülkesinden 100 binden fazla kişiyi dolandırdığı açıklandı.

Bandrollere darphane güvencesi geliyor! Artık dolandırıcılık yapamayacaklar

Yeni nesil bandrol dönemine adım atıldı. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan yeni nesil bandrollerin dolandırıcılıklara karşı gelmek. İşte detaylar…

Daire almak için 100 bin lira peşin verdiler ama dolandırıldıklarını 3 yıl sonra anladılar

Gaziantep'in Beylerbeyi ve Yeditepe mahallelerinde konut inşa eden bir firma vatandaşların peşinatlarını almasına rağmen aradan geçen sürede hak sahiplerine dairelerini teslim etmedi. Vatandaş dolandırıcılığı 3 yıl sonra anladı.

Bodrum'da konut dolandırıcılığı! 388 bin TL'si buhar oldu!

Bodrum'da konut almak isteyen vatandaşlar dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilişkisi tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Konut kredisi almak isterken dolandırıldı!

Bakırköy'de 56 yaşındaki emekli Hınkaper Marik  konut kredisi almak isterken dolandırıldı. 

Lüks villa dolandırıcısı için tutuklama kararı!

Ankara’nın Çankaya'da lüks villa dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Konut fiyatları katlandı, dolandırıcılıklar arttı!

Konut fiyatları artınca, dolandırıcılıklar da çoğaldı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, internet üzerinden hayali ilanlarla vatandaşların dolandırıldığını dile getirdi.

zeynep ılıcalı dolandırıldı Haberi

zeynep ılıcalı dolandırıldı


Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı Bodrum'da dekorasyonunu yaptığı lüks villa için anlaştığı şirket tarafından dolandırıldı. 


Teşekkürler Dekorasyon isimli şirkete sahip olan Zeynep Ilıcalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.


Toplamda 386 bin 633 liralık faturayı 2 etapta alması gereken Ilıcalı, ilk etapta alması gereken 256 bin lirayı alamayınca Bodrum İcra Dairesi'ne başvuruda bulundu. 


 Ilıcalı, şunları anlattı:

"Öncelikle husumet itirazında bulundular. Sonra 'faturada belirtilen Adres Yapı İnş. Ltd. Şti. isimli şirket biz değiliz, tebligatları yanlışlıkla aldık' diyerek itirazda bulundular. Sonra borca itiraz ettiler. Oysa faturalar incelendiğinde, faturaların bu şirket adına kesildiği ve kendilerinin de borcu kabul edip 130 bin lirayı şirket hesabına gönderdiği görülecektir. Böyle bir yanlışlık olsaydı bu şekilde para göndermezlerdi." Soruşturmayı tamamlayan savcılık, şirketin iki yetkilisi Necmi B. ve Ömer U. hakkında TCK'nın...