07 / 05 / 2024

Zeynep Salman kim

Zeynep Salman kim

Bay İnşaat 42 Maslak Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman kimdir? Zeynep Salman ne zamandan beri Bay İnşaat bünyesinde görevde? İşte 42 Maslak Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman'ın biyografisi...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Zeynep Stefan: Sektörün gelişimi sigortacılara bağlı!

Generali’nin İtalya merkezinde 2 yıl çalışan ve ardından kısa süre önce Türkiye’ye dönen genç yöneticilerinden Zeynep Stefan, Türkiye’de sigortalı olma bilincinin mal sahipliği ile doğru orantılı olarak artacağının öngörülebileceğini belirtti

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Zeynep Yanova Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'nda görev yapacak!

Akfen Holding A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'na Zeynep Yanova'nın atanması hakkında açıklamada bulundu.

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Zeynep Eğlence Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Eğlence Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahime Malkoç tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Zeynep Salman kim Haberi

Zeynep Salman kim

Zeynep Salman kimdir?

Zeynep Salman 1970 İstanbul doğumlu. Özel Kadıköy Kız Koleji’nin ardından 2007’de Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi’nden mezun olan Zeynep Salman, 2011 yılında ise Yeditepe Üniversitesi Bütünleşik Pazarlama  İletişimi MBA’sını yaptı. 


Urart Takı ve Sanat Galerisinde satışta  çalışarak başladı. Bilkent Holding bünyesinde Sports International Fitness ve Tennis Center’larda satış ekibine geçti. Satış müdürü olarak Ankara-İzmir ve İstanbul kulüplerinin açılışında görev aldı.


O sırada Akmerkez’de açılan İktisat Bankası ‘nın bireysel şubesinin Şube Müdürlüğü’nü yaptı.


2001 krizinde Bilkent Holding’e dönerek Marmara Bölgesi  Yatırım Projeleri’nden sorumlu Pazarlama ve Satış Müdürü olarak Beykoz Konakları, Kemer Rose Residence ve son olarak da Narcity projelerinin Pazarlama Stratejileri, marka konumlandırma, satış ofislerinin kurulması, yönetimi ve satışlarının gerçekleştirilmesini 2007 yılına Narcity’nin ilk etap’ının tamamlanmasına kadar sürdürdü.


2007 yılında kendi şirketi Salman’ı...