16 / 05 / 2024

Zeynep Ülker kimdir

Zeynep Ülker kimdir

Eylül 2013'ten beri Ant Yapı ailesinde yer alan Zeynep Ülker kimdir? Zeynep Ülker, Ant Yapı yıldız projeleri hakkında ne düşünüyor? İşte Zeynep Ülker ve Ant Yapı..

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?

İş dünyasının başarılı ismi, Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan kimdir? İş hayatına başladığından beri pazarlama ve satış alanında çeşitli başarılar elde eden Buyurgan nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhun Kartal kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan kimdir? İlker Kayhan, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlker Kayhan'ın biyografisi...

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu evlerini ayırdı!

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu çifti, evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı.

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Zeynep Esengil kimdir?

Mimar Zeynep Esengil kimdir? Mimar Zeynep Esengil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zeynep Esengil, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zeynep Esengil..

Zeynep Ülker kimdir Haberi

Zeynep Ülker kimdir

Zeynep Ülker kimdir?

Zeynep Ülker, 1987 yılı İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler mezunu olan Zeynep Ülker aynı zamanda İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi.


2008 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe olan Zeynep Ülker, Eylül 2013'ten beri Ant Yapı ailesinde.


Zeynep Ülker'in iş mottosu nedir?

"Müşterilerimin yatırım yaparken en doğru kararı vermelerine yardımcı olmak, onların uzun vadede mutlu olmalarını sağlamak ve asla pişmanlık duygusu yaratmayacak kararlar aldırabilmek."


Neden Ant Yapı?

"Ant Yapı'ya ilk adım attığınız andan itibaren kendinizi Ant Yapı ailesine ait hissetmeye başlıyorsunuz. Geçmişten günümüze yaptığı tüm kapsamlı projeler ve elde ettiği başarılar göz önünde alındığında tabii ki Ant Yapı."


Ant Yapı Yıldız Projeleri Hakkındaki Düşünceleri..

"Ant Yapı projelerinin yıldızı hiç sönmüyor aslında, bu yüzden tüm projeleri özel benim içn. Satışlar da proje konseptine göre değişebiliyor, en...