04 / 05 / 2024

Zeynep Yılmaz kızı

Zeynep Yılmaz kızı

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

İş adamı Murat Uysal Cumalıkızık'taki harabe konağı restore ettirdi!

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe konak restore edildi!

İstanbul'da gıda sektöründe 42 yılını geçiren tarihe meraklı olan iş adamı Murat Uysal, emekli olduktan sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı restore ettirdi.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Suudi Arabistan Kızıldeniz'de dev proje!

Suudi Arabistan'da çılgın bir projeye başlanıyor. Riyad yönetimi, Kızıldeniz sahilinde yarı özerk “vizesiz özel turistik bölge” kurmayı planladığını duyurdu.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Zeynep Yılmaz kızı Haberi

Zeynep Yılmaz kızı

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, İstinyePark'da objektiflere takıldı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, günün erken saatlerinde kızı ile alışveriş merkezine gelen ve uzun süre anne kız alışveriş yapan Zeynep Hanım daha sonra kızından ayrılarak yakın arkadaşları ile bir araya geldi. 

Markalar Sokağı’nda gazetecilerin fotoğraf isteklerini kırmayan ünlü mimar, objektiflere poz verdikten sonra bir restoranda dostları ile buluştu. Zeynep Yılmaz burada akşam saatlerine kadar oturup kahve eşliğinde sohbet...