17 / 05 / 2024

Zeytin Yaylası bungalov projesi

Zeytin Yaylası bungalov projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği, "Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi" nin ilerleme toplantısı yapıldı. Proje kapsamında tek kişilik ve aile tipi 30 adet bungalov inşa edilecek...

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Trabzon Kayabaşı Yaylası'nda 'Haç Sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerinde hayata geçirdiği villaların dış cepheleri, Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretini anımsattığı iddiasıyla tartışma yarattı.

Hıdırnebi Yaylası'ndaki tesis tahliye edildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası'nda konaklama, restoran ve sosyal alanların yer aldığı bir tesis, Büyükşehir Belediyesine olan kira borcunu ödemediği için tahliye edildi.

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Karşıyakalı müteahhitlerden zeytin fidanı bağışı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Akpınar, ilçede inşa edilen her yeni daire için müteahhitlerin en az iki zeytin fidanı bağışladığını söyledi.

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Sisdağı Yaylası'ndaki herkes imar barışına başvurdu!

Trabzon ile Giresun sınırında yer alan Sisdağı Yaylası'nda kaçak yapıda oturan tüm vatandaşlar İmar Barışı'ndan yararlanmak istiyor.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Perşembe Yaylası’ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda 31 Aralık 2017’den sonra inşa edilen kaçak ve ruhsatsız yapılar yıkılıyor.

Trabzon Barma Yaylası'nda yıkım gerginliği!

Köprübaşı Barma Yaylası’nda yıkım gerginliği yaşandı. Yıkıma tepki gösteren Ali Yılmaz, boynuna tel dolayarak yıkım ekiplerine direndi.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

Trabzon Sis Dağı Yaylası’nda yıkımlar devam ediyor!

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kaçak yapı yıkımlarına hızla devam ediyor. Yıkımlar en fazla ve izinsiz yapılaşmanın olduğu Sis Dağı Yaylası’nda sürüyor.

Zeytin Yaylası bungalov projesi Haberi

Zeytin Yaylası bungalov projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği, "Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi" nin ilerleme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 5 milyon 900 bin TL (KDV dahil) bedelli ihale sonucunda çalışmaların hızla devam ettiği projeye GEKA tarafından 750 bin TL destek sağlandığı kaydedildi. Proje kapsamında, yaylanın doğal yapısına uygun olarak; tek kişilik ve aile tipi 30 adet bungalov (tek katlı ahşap ev) , 10 adet yöresel ürün sergi-satış yeri, 3 adet büfe, 2 adet kır lokantası ve 1 adet kır kahvesi, bay-bayan ve engelli tuvaletleri ile yönetim binası yapımının gerçekleştirileceği ifade...