03 / 05 / 2024

zeytinburnu akzirve proje alanı

zeytinburnu akzirve proje alanı

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi 2018'de başlıyor. Akzirve Zeytinburnu projesi 2020 yılında teslim edilecek...

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevcan Demiral ve Yekta İba ortaklığında kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Meto Proje İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meto Proje İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esra Meto Kekezoğlu ve Faruk Meto ortaklığında kuruldu. 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

İsm Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsm Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Övüt, Mesut Murat Özberk ve Semih Şahin ortaklığında kuruldu.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Bayram ve Yusuf Akın ortaklığında kuruldu.

Akzirve Topkapı fiyat!

Akzirve Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı Levent fiyat bilgisi ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal'da teslimler başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden proje dahilinde teslimlerin bu ay başlayacağını dile getirdi. 

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

zeytinburnu akzirve proje alanı Haberi

zeytinburnu akzirve proje alanı


Akzirve Gayrimenkul'ün İstanbul Zeytinburnu Ambarlar'da NAKO arazisinde inşa edeceği proje, 1 milyar 185 milyon TL'ye mal olacak.


Akzirve Zeytinburnu projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Akzirve Zeytinburnu projesi 2 bin 78 konut, 99 ofis ve 54 ticari birimden oluşuyor.


Akzirve Zeytinburnu projesi 10, 12 ve 13 katlı 14 blok olarak tasarlandı. 79 bin 382 metrekare alanda yükselen Akzirve Zeytinburnu projesi 2018'in ilk çeyreğinde başlıyor.


Akzirve Zeytinburnu projesinde daireler 2020 yılının ilk yarısında teslim ediliyor. Akzirve Zeytinburnu projesinde 1+1'ler 35-55 metrekare, 2+1'ler 69-90 metrekare, 3+1'ler 90-175 metrekare, 4+1'ler 160-220 metrekare büyüklükte planlandı.



Tel: 444 33 58  

Web:  http://www.akzirve.com/tr/projedetay/zeytinburnu-ambarlar-projesi  

Gülcihan...