11 / 05 / 2024

Zeytinburnu asansörlü bina sayısı

Zeytinburnu asansörlü bina sayısı

Zeytinburnu Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede son iki yılda 202 adet kırmızı etiketli asansörün mühürledi. Zeytinburnu Belediyesi, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıkladı. İşte Zeytinburnu asansör rakamları...

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Zeytinburnu'nda çöken bina incelendi!

Zeytinburnu'nda çöken binanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığına bağlı Deprem Risk Analizi ekipleri çöken binanın enkazında inceleme yaptı.

Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü!

İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan 5 katlı boş bina çöktü...

Depreme hazırlıklı binalar için ilk ciddi adım: Bina kimlik sistemi!

Depreme hazırlıklı binalar için ilk ciddi adım bina kimlik sistemi ile atılıyor. Bina kimlik sistemi ile kimlikli binalarda güvenli yaşam sunulacak. Peki bina kimlik belgeleri nasıl hazırlanacak?

Avcılar'da 1 yıl önce mühürlenen eğik bina bir türlü yıktırılamadı!

İstanbul Avcılar'da 1993 yılında yan binanın hafriyatı alınırken yan yatan bina bir türlü yıkılamadı...

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

Zeytinburnu'nda çatlakları olan 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi 104’üncü sokak bulunan 4 katlı bir binada çatlaklar oluşması sebebiyle bina tahliye edildi.

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nün bina kiralama işlemleri TBMM'de!

Manisa PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan bina kiralama işlemleri meclis gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Salda Gölü çevresine çivi dahi çakılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından , bazı basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların inşa edileceği"ne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi...

Zeytinburnu asansörlü bina sayısı Haberi

Zeytinburnu asansörlü bina sayısı

Zeytinburnu Belediyesi, Twitter hesabından ilçede son iki yılda toplam 202 adet kırmızı etiketli asansörün zabıta ekiplerince mühürlendiğini açıkladı. Açıklamaya göre Zeytinburnu'nda bin 135 asansörlü bina bulunuyor ve bunlar yıllık periyodlarla denetleniyor. 


İşte Zeytinburnu Belediyesi'nin Twitter'daki o açıklamaları;


"TSE ile 2012'de imzaladığımız protokol çerçevesinde asansörler yıllık periyotlar halinde denetleniyor.


Belediyede asansörlü olarak kaydı bulunan 1135 adet binanın bilgisi TSE ile paylaşıldı.


Zeytinburnu'nda son 2 yılda 202 adet kırmızı etiketli asansör can güvenliği gerekçesiyle zabıta ekiplerince mühürlendi."