05 / 05 / 2024

Zeytinburnu Veliefendi katlı otopark imar planı askıda mı

Zeytinburnu Veliefendi katlı otopark imar planı askıda mı

Zeytinburnu Velifendi Hipodromu'nun ve The İstanbul Veliefendi projesinin kuzeyinde yer alan bölgeye, katlı otopark yapılacak. Zeytinburnu Veliefendi katlı otoparkı 1/1000 ölçekli imar planı ilanen askıya çıkarıldı... İşte o plan...

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Veliefendi Mahallesi, 2602 ada, 4 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu'nda çöken binanın etrafındaki 4 bina tahliye edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda yıkılma riski sebebiyle daha önce boşaltılan 5 katlı binanın çökmesinden sonra çevrede gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları sonucu 4 binanın daha tahliye edildiğini açıkladı.

Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü!

İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan 5 katlı boş bina çöktü...

Zeytinburnu'nda çatlakları olan 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi 104’üncü sokak bulunan 4 katlı bir binada çatlaklar oluşması sebebiyle bina tahliye edildi.

Veliefendi Livza Zeytinburnu ödemeleri!

Veliefendi Livza Zeytinburnu ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 101 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Loca Mahal güncel fiyat listesi 2018!

Kiptaş güvencesi ile Zeytinburnu Veliefendi'de inşa edilen Loca Mahal projesinde metrekare fiyatları 6 bin 835 TL'den başlıyor...

Zeytinburnu Loca Mahal teslimat!

Zeytinburnu Loca Mahal teslimat bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirilen projede 1.262 konut bulunuyor. 

Loca Mahal konut teslimleri!

Loca Mahal Evleri, Zeytinburnu Veliefendi'de Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Peki Loca Mahal konut teslimleri ne zaman?

Loca Mahal Veliefendi ev fiyatları!

Loca Mahal Veliefendi ev fiyatları 651 bin TL'den başlıyor. loca Mahal projesi İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de 20 blok olarak Kiptaş tarafından hayata geçirildi...

Zeytinburnu Veliefendi katlı otopark imar planı askıda mı Haberi

Zeytinburnu Veliefendi katlı otopark imar planı askıda mı


Zeytinburnu İlçesi, Veliefendi Mahallesi, 1659 ada, 57 ve 60 parsellerin bir kısmının Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 Mayıs 2014 Cuma günü ilanen askıya çıkarıldı. 


Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi katlı otopark imar planı da askıda!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28050 dosya numaralı imar planını 17 Şubat 2014'te onayladı. Zeytinburnu Velifendi katlı otopark 1/1000 ölçekli imar planı, 16 Haziran 2014 Pazartesi tarihine kadar askıda kalacak. Detaylar şöyle;


Veliefendi Katlı Otoparkı, 1/1000 ölçekli imar planında böyle gösteriliyor.



Katlı Otopark Alanı, Veliefendi Hipodromu ve yanındaki The İstanbul Veliefendi projesinin kuzeyinde yer alıyor...



Plan notları: 


1- Plan onama sınırı içinde kalan alan katlı otopark alanıdır. 


2- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanacak avan projeye göre uygulama yapılacaktır.


3- Uygulama aşamasında ilgili kamu...