29 / 04 / 2024

Zeytinburnu yeni stadyum

Zeytinburnu yeni stadyum

Zeytinburnu’nda eski stadyumun bulunduğu yere yeni bir stadyum inşa edilecek. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Yeni stadın temelini attığımız gün takım arayışına geçip ilçemize profesyonel ligden bir futbol takımı alacağız.” dedi.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren BOSS4 Gayrimenkul, Alya Merkezefendi projesiyle 456 adet konut ve 15 adet dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Zeytinburnu için yeni imar planları hazırlandı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi tarafından onaylanan Yeni İmar Plan Notu’ düzenlemesi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisince onaylandı. 

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Aşçıoğlu, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de Marmaray’a yürüme mesafesinde, tarihi kara surlarına ve 32 dönüm büyüklüğe sahip parka komşu yeni projesinde ilk fiyat ve öncelikli seçim hakkı için ön talep sürecini başlattı. 

Zeytinburnu yeni stadyum Haberi

Zeytinburnu yeni stadyum


Zeytinburnu’nda eski stadyumun bulunduğu yere yeni bir stadyum inşa edilecek. Stadyumla birlikte ilçeye profesyonel bir takım da kazandıracaklarının müjdesini veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Yeni stadın temelini attığımız gün takım arayışına geçip ilçemize profesyonel ligden bir futbol takımı alacağız.” dedi.

Zeytinburnu yeni stadyumuna kavuşuyor. Eski stadyumun bulunduğu alana yeni bir stadyum ve yer altı otoparkı inşa edeceklerinin müjdesini veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Yeni stadın temelini attığımız gün takım arayışına geçip profesyonel ligden güçlü bir futbol takımı alacağız ve o takımın adını da Zeytinburnu Spor koyacağız. İnşallah, Zeytinburnu’nu profesyonel takımsız bırakmayacağım.” dedi.


İlçenin profesyonel bir takımı kaldırabileceğini, bunun için taraftar potansiyelinin hazır olduğunu belirten Aydın, yeni stadyumla birlikte iyi bir yönetim de sağlandığı takdirde Zeytinburnu’nun çok güçlü bir takıma...