29 / 04 / 2024

zeytinli yaylası bağbaşı mahallesi teleferiği ne zaman açılacak

zeytinli yaylası bağbaşı mahallesi teleferiği ne zaman açılacak

Denizli Belediyesi´nin teleferik projesinde geri sayıma başlandı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan kentin ilk teleferik sistemi ile yerli ve yabancı turistin bölgeye çekilmesi hedefleniyor...

Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası’ndaki beton inşaat tepki çekiyor!

Kahramanmaraş’ın 12 Şubat ilçesi sınırları içerisinde bulunan Başkonuş Yaylası’na beton bina inşa ediliyor. İnşaata CHP İlçe Başkanı Ünal Ateş'ten tepki geldi. 

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Rize'nin dünyaca ünlü yaylası Ayder Yaylası'nın aslını koruyarak geleceğin cazibe merkezi olması için başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Rize Valisi Kemal Çeber, Ayder'de beton yapı görülmeyeceğini dile getirdi.

Murat Kurum: Ayder Yaylası'nda dönüşüm süreci başlatacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder Yaylasında yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ve burada 'gönüllü bir dönüşüm süreci başlatılacağını' söyledi...

Taşkorgan Havalimanı'nın inşaatı başladı!

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin güneyinde yer alan Kaşgar kentine bağlı Pamir Yaylası'nda Taşkorgan Havalimanı'nın yapımına başlandı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak!

Rize'nin Ayder Yaylası için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' hazırlandı. Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize’de deniz doldurularak elde edilen riskli binalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm projesinin başlayacağının müjdesini verdi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası için harekete geçildi ve kentsel dönüşüm başlıyor...

Ayder Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılmaya başlayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Rize’nin ünlü yaylası Ayder’i yenilemek ve korumak için çalışmalar başlatıyor. 

Ayder Yaylası'na alternatif yeni yer arayışı başladı!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Rize'nin Ayder Yaylası için alternatif 11 yeni yer arayışı başladı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 11 Ayder daha oluşturmak istediklerini söyledi.

Alanya Köprübaşı Yaylası’nda yol çalışması tamamlandı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekibi Hacımehmetli Mahallesi’ne bağlı Köprübaşı Yaylası’nda 7 km’lik asfalt çalışmasını tamamladı.

Antalya Kumluca'da altyapı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören-Karagöl yaylası yolunda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

zeytinli yaylası bağbaşı mahallesi teleferiği ne zaman açılacak Haberi

zeytinli yaylası bağbaşı mahallesi teleferiği ne zaman açılacak


DENİZLİ´de Bağbaşı Mahallesi ile Zeytinli Yaylası arasına teleferik yapılacak.


Denizli Belediyesi´nin teleferik projesinde geri sayıma başlandı. Geçen eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen projede yer teslimi yapıldı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan kentin ilk teleferik sistemi ile yerli ve yabancı turistin bölgeye çekilmesi hedefleniyor. AK Parti´li Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ilgili firmayla sözleşme imzalayıp yer teslimini gerçekleştirdiklerini bildirdi. Bu projenin Denizli'nin sosyal yaşantısına renk katacağını ifade eden Başkan Zolan, kent merkezindeki turizmin hareketleneceğini belirtti. Başkan Osman Zolan, "Bağbaşı Mahallesi'nden bindiğimiz teleferik ile Denizli'yi seyrederek Zeytinli Yaylası'na kadar çıkabileceğiz. Bin 300 metre uzunluğundaki bu sistemle Zeytinli Yaylası'nın o güzel ve muhteşem doğasına ulaşacağız. Böylece Denizli'mizde yaşamak daha da ayrıcalıklı bir hale gelecek'' dedi.


ALTERNATİF TURİZME KATKI SAĞLANACAK

Kurulacak sistemde 24 kabin bulunacağını ve...