30 / 06 / 2024

Zeytinpark onaylandı mı

Zeytinpark onaylandı mı

Antalya şehir merkezindeki son ve en büyük yeşil alan olan Antalya Vakıf Zeytinliği' nde uygulanacak Zeytinpark projesinde sona yaklaşıldı. İlk kazma için onay süreci bekleniyor...

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Asgari ücretli çalışanlara bayram ikramiyesi var mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

"Asgari ücret ikramiyesi onaylandı mı son dakika? Asgari ücretliye bayram ikramiyesi verilecek mi?" sorularının yanıtları sık sık araştırılmaya başlandı. Peki asgari ücretliye ikramiye onaylandı mı?

Asgari ücretli bayram ikramiyesi alacak mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı?

Asgari ücretliye bayram ikramiyesi  yatacak mı? Emekliler bayram ikramiyesi ödemelerini beklerken asgari ücret çalışanları da kendilerine de ikramiye yatıp yatmayacağını araştırıyor. 1.100 TL olan ikramiye ödemeleri yüzde 82 oranında zamla beraber 2 bin TL'ye yükselmişti. İşte detaylar...

Emeklilik başvurusu yapanlar hemen bakın! Emeklilik başvurunuz onaylandı mı? Evrak tabi için bunları yapın! 

Emeklilik şartlarını yerine getirerek başvuruda bulunan vatandaşlar emekliliğim onaylandı mı?’ ‘DYS evrak takibi nasıl yapılır?’ gibi sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki emeklilik başvurunuzun onaylandığını nasıl öğrenebilirsiniz? 

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

TOKİ başvuru durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. “TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Vakıf GYO'nun kar dağıtım tablosu onaylandı!

Vakıf GYO'nun 2 Nisan 2021 tarihli şirketin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosu onaylandı. 

ABD'de kira yardımı artışı paketi Temsilciler Meclisi’nde onaylandı!

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1,9 trilyon dolarlık Kovid-19 yardım paketi, Senato'dan sonra Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada 211'e karşı 220 oyla onaylandı. Paket, düşük gelirli ailelere vergi indirimi, kira ve gıda yardımında artışları içeriyor...

Avrasya GYO'nun sermaye artırım başvurusu onaylandı!

Avrasya GYO'nun yapmış olduğu bedelsiz sermaye artırım başvurusu Sermaye Piyasası Kurulunun 15 Şubat 2021 tarih ve E-12233903-340.05.05 sayılı yazısı ile onaylandı

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

İdealist GYO zorunlu pay alımı onaylandı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesinin  2 milyon 800 bin TL nominal değerli payların pay başına 2,80 TL fiyatla Mustafa Ekşi, Eyüp Ekşi ve Mehmet Akif Ekşi'ye devrine ilişkin kararlar kapsamında SPK'ya yapılan başvuru onaylandı. 

Alarko GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı onaylandı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bedelsiz sermaye artırımı başvurusu SPK'nın 13 Şubat 2020 tarih ve 2020/11 no.lu bülteninde onaylandı...

Zeytinpark onaylandı mı Haberi

Zeytinpark onaylandı mı

Antalya şehir merkezindeki soıı ve en büyük yeşil alan olan Vakıf Zeytinliği'nde uygulanacak Zeytinpark projesinde sona yaklaşıldı. 2 bin 630 dönüm büyüklüğündeki alanla ilgili proje hazırlandı. Bölgenin imar planı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu ayki meclis toplantısında kabul edilirse Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na onaya sunulacak. Kurulun onay vermesi halinde ilk kazması vurulacak projenin 2 yıl içinde hayata geçirilmesi planlanıyor. 


ZORLUĞUNU BİLMİYORDUK 


Vakıf Zeytinliği'nin 20 yıllık işletme hakkını 2010'da yapılan ihalede kazandıklarını, 2012 yılında ise çok ortaklı Zeytinpark A.Ş'yi kurarak çalışmalara başladıklarını hatırlatan Antalya Ticaret Borsası ve Zeytinpark AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, gelinen son durumla ilgili bilgi verdi. Çandır, 20 bin zeytin ağacının bulunduğu alanla ilgili 15 milyon TL'lik proje hazırladıklarını söyledi. 

Projeyi 2013 yılı sonuna kadar başlatmış olmayı planlamalarına rağmen...