08 / 05 / 2024

Zihni Karaaslan

Zihni Karaaslan

İkiyaka İnşaat Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Zihni Karaaslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik yapıldı.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Çiğdem Karaaslan Yassıada’nın dönüşüm hikayesini anlattı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülmesinin mimarlarından olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Sabah gazetesine konuştu.

Çiğdem Karaaslan: Şehirlerin risklerini çok iyi bilmeli ve yönetebilmeliyiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, deprem ve diğer doğal afetlerle ilgili konuştu. Karaaslan, enkaz altından yaralı kurtarmanın disiplin ve profesyonellik işi olduğunu belirtti ve "Şehirlerin risklerini çok iyi bilmeliyiz" dedi...

Çiğdem Karaaslan: Samsun Canik'te dönüşümü başlattık!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonunda kentsel dönüşümü Canik'te ve il genelinde hayata geçirmeye başladık." dedi.

Çiğdem Karaaslan: Yassıada'da geçmişin ayak sesleri duyulacak!

1960 darbesi sonrası Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı ve idama mahkûm edildiği Yassıada yeni çehresine kavuşmak için gün sayıyor. Yassıada Müzesi'nin mimarı Karaaslan, "Bir zaman tüneli olacak. Orada ayak sesleri duyacağız. Kendimizi bambaşka bir mekanda bulacağız" dedi..

3d İleri Tıbbi Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d İleri Tıbbi Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Atilla   Çelik, Mustafa  Turan ve Tuğrul Karaaslan ortaklığında kuruldu. 

Samsun Atakum'a polisevi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum ilçemize polisevi projemizi hayata geçireceğiz" dedi

Samsun Atakum'a kentsel estetik imzası!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum'un gelecek vizyonunu belirlerken kentsel ve mimari estetiğe ayrı bir yer ayırdık. Bununla ilgili projelerimiz hazır" dedi

Zihni Karaaslan Haberi

Zihni Karaaslan

İkiyaka İnşaat Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Zihni Karaaslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


İkiyaka İnşaat Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...