27 / 04 / 2024

zin d rezidans

zin d rezidans

Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. 6 katlı tek bloktan ve 28 daireden oluşan Çekmeköy Zind D Rezidans projesi İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor.

Çekmeköy Zin D Rezidans nerede?

28 daireden meydana gelen ve İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Zin D Rezidans 6 katlı tek bloktan oluşuyor. Peki Çekmeköy Zin D Rezidans nerede?

Zin D Rezidans Çekmeköy adres!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen proje Zind D Rezidans Çekmeköy'ün, 1+1 ve 2+1 daire tipi seçenekleriyle tasarlanması bekleniyor. Zin D Rezidans Çekmeköy adres bilgileri haberimizde mevcut.

Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi!

3-4 ay içerisinde satışları başlayacak olan Çekmeköy Zin D Rezidans Projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda meydana geliyor. Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çekmeköy Zin D Rezidans iletişim!

1+1 ve 2+1 daire tipi seçenekleriyle tasarlanması planlanan Çekmeköy Zin D Rezidans Projesi satışları 3-4 ay içerisinde başlayacak. Çekmeköy Zin D Rezidans iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Çekmeköy Zin D Rezidans projesi!

Zin D Yatırım Geliştirme tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Zin D Rezidans 6 katlı tek bloktan oluşuyor. Çekmeköy Zin D Rezidans projesi çalışmaları başladı.

Çekmeköy Zin D Rezidans görselleri!

Çekmeköy'deki yeni proje Zin D Rezidans, Zin D Yatırım Geliştirme bünyesinde yükseliyor. 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edilecek olan Zin D Rezidans'ın görselleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

ZİN D Semt'te 4 milyon TL'ye 2+1! 1 ay sonra teslim!

ZİN D Semt projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Folkart Konak projesi için düğmeye bastı! İzmir Konak'a 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı. 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek. İşte detaylar...

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Sayılgan tarafından kuruldu.

ZİN D Semt projesi satışta! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen marka ilçesi Çekmeköy’de hayata geçirilen Zind Semt projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

zin d rezidans Haberi

zin d rezidans

Zin D Yatırım ve Geliştirme imzası taşıyan Çekmeköy Zind D Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleriyle tasarlanacak.


İstanbul Çekmeköy'de yükselen, 6 katlı tek bloktan ve 28 daireden oluşan Zin D Rezidans projesinin satışları 3-4 ay içerisinde başlayacak.


Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi adres bilgilerine geçmeden önce projenin konumundan bahsedelim. Zin D Rezidans, Çekmeköy Belediye Başkanlığı ve Şile Otoyolu'na 100 metre mesafede, Merkez Mahallesi'nde Üsküdar Caddesi üzerinde yer alıyor.


Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi adres:

Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Özge Sokak No:3 Kat:2 Zin İş Merkezi, Çekmeköy  İstanbul 


Çekmeköy Zin D Rezidans iletişim

Tel: 0216 641 77 73

Web: http://www.zin-d.com.tr

Nurbanu...