23 / 07 / 2024

Zinav Gölünde yürüyüş

Zinav Gölünde yürüyüş

Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü Köyü sınırları içerisinde yer alan Zinav Gölü, il dışından gelenlerin yoğun ilgisini çekiyor. Ayrıca Zinav Gölü'nü besleyen suların geldiği kanyon ise görüntüsüyle görenlerin beğenisini çekiyor...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Dolar 2022 yılının ilk işlem gününde yükselişte!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen döviz kurları 2022 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 13,50 liradan işlem görüyor.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Zinav Gölünde yürüyüş Haberi

Zinav Gölünde yürüyüş

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü Köyü sınırları içerisinde bulunan Zinav Kanyonu'na giren doğa meraklıları, burada akarsu içerisinde zorlu yürüyüş gerçekleştirdi.



Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü Köyü sınırları içerisinde yer alan Zinav Gölü, il dışından gelenlerin yoğun ilgisini çekiyor. Ayrıca Zinav Gölü'nü besleyen suların geldiği kanyon ise görüntüsüyle görenlerin beğenisini çekiyor. Yaklaşık 4 kilometrelik akarsuda kanyonun bazı bölgelerinde derinlik yer yer 10 metreyi buluyor.


Başçiftlik Adrenalin Kulübü üyesi 48 kişi de sırt çantaları ile birlikte Zinav Gölü'nün başında bulunan kanyondan yürüyüşe geçti. Bazı noktalarda hızlı akan su da zor anlar yaşayan gruptakilere arkadaşları yardım etti. Kanyonun bazı noktalarında bulunan kayalardan dolayı geçiş yapmakta zorlanan grup üyeleri, yanlarında getirdikleri halat yardımıyla bu bölgeleri geçti. Yaklaşık 5 saat süren zorlu yürüyüşü gruptan 22 kişi tamamlayabildi....