28 / 04 / 2024

Zingat Akademi online eğitim

Zingat Akademi online eğitim

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü açıldı!

Tofaş’ın insan kaynağının gelişimine verdiği önemden yola çıkarak hayata geçirdiği Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü ve yeni sosyal tesisleri açıldı.

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Semineri 10 Nisan'da!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi Ve Vatandaşlık Alma Süreci Eğitim Semineri 10 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Türk emlakçılar yabancılarla 'online'da buluşacak!

Hürriyet Emlak, iş alanını yurtdışına taşıyor. Şirket, online'dan araştırma yapıp ofline'dan alım yapan Arap yatırımcılara yönelik ürün geliştirecek. Böylece Türkiye'deki emlakçılarla Arap yatırımcıların 'online'da buluşturulması hedefleniyor.

Karmod evler online alışveriş sitesinde satışta!

Hazır ev üretimi markalarından Karmod, ürünlerini müşterilerinin doğrudan satın alabileceği online satış mağazasını hizmete açtı...

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Emlakçı karmaşasına teknolojik çözüm!

Emlak hizmetleri Türkiye'de standardının artması gereken alanlardan biri. Teknoloji ve online çözümler bunu hızlandırabilir. Zingat ve Reidin bu konuda dikkat çeken örnekler...

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaman Dın, Ahmad Al Kassab, Omar Ghadawı, Mohammed Shabllot ve Anas Kalthom ortaklığında kuruldu. 

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Zingat Akademi online eğitim Haberi

Zingat Akademi online eğitim

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin 1 Nisan'da başlayacak ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Zingat tarafından yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul okuryazarlığı alanında yaptığı projelerle ön plana çıkan şirket, Zingat Akademi online eğitimleri ile gayrimenkul danışmanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı planlanıyor.

"Emlak, Bilgi, Güven" sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat'ın online eğitimleri ile yer ve zamandan bağımsız olarak ücretsiz eğitimlerden yararlanılabiliyor.

Zingat Akademi eğitimleri içeriklerine göre "mesleki gelişim", "kişisel gelişim" ve "kurumsal eğitimler" olmak üzere 3 ana başlıktan meydana geliyor.

Zingat Akademi online eğitim serisi, Zingat Kurucu Ortağı Mehmet Erkek tarafından 1 Nisan tarihinde saat 15.00'de verilecek "Zingat ile Başarının Yolları" başlıklı eğitim ile başlayacak.

Emlak sektöründe temel İngilizce eğitiminden...