27 / 04 / 2024

Zingat.com yaşamSkor

Zingat.com yaşamSkor

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.

BETAM açıkladı! Otomobil fiyatlarında yaşanan düşüş devam ediyor!

BETAM tarafından sahibinden.com’da yayınlanan ilanlardan kapsamında hazırlanan ve ikinci el otomobil piyasasının genel durumunu, fiyatlarını, arz ve talep dengesini; araç sınıflarına, yaş gruplarına ve yakıt türlerine göre analiz eden ‘Otomobil Piyasası Görünümü’ raporunu açıkladı.

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

2023’ün ilk yarısında en çok konut aranan iller belli oldu! Kiralık arayışında İstanbul ve Ankara arka sıralarda kaldı!

Zingat.com, yılın ilk 6 ayında en çok konut ve arsa araması yapılan illeri duyurdu. İlk sırada yer alan İstanbul’da metrekare fiyatı 69 bin lirayı aşan Sarıyer, kentin en değerli ilçesi oldu.

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Morhipo.com’da Cardfinans kullananlar yaşadı! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022'e kadar Cardfinans kredi kartınız ile morhipo.com'dan QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek.

Borsagundem.com'dan SİNPAŞ GYO analizi!

Pandemiden kaynaklı olarak 2020’nin ilk çeyreğinde borsada ciddi bir düşüş yaşanırken birçok hissenin fiyatı aşağıya kaydı. Borsagundem.com SİNPAŞ GYO ile ilgili bir analiz gerçekleştirdi. İşte o analiz...

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Apsiyon CEO’su Kudret Türk ile toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümünü masaya yatırdı...

Emlak tercihlerini Zingat Bana Ev Bul diyenler belirledi!

Zingat'ın ücretsiz Bana Ev Bul hizmetinden faydalanarak zahmetsizce ev satın alan ya da kiralayanlar gayrimenkul trendlerini belirledi.

4 maddede sitelerde yaşam kültürü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşam kültürü" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

MEYBEM A.Ş ve Zingat işbirliği protokolü imzaladı!

Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri Aş ile zingat.com arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

Janset: Ferrarimi satıp Datça’ya yerleştim!

“Ayrılsak da Beraberiz”, “Yarım Elma” gibi sit-com dizilerinden tanıdığımız Janset, İstanbul'u terk edip Datça'ya yerleştiğini söyledi. 

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Gayrimenkul okuryazarlığı, yatırımda doğru karar alınmasını sağlıyor!

Zingat.com Kurucu Ortağı ve CEO'su Ahmet Kayhan,"Yatırım konusunda danışmanlık ve rehberlik yapabilmek için gayrimenkul okuryazarı olmanız gerekiyor" dedi.Kayhan, gayrimenkul okuryazarlığının Türkiye'de de yaygınlaşması için çalışmalar başlatığını dile getirdi.

Zingat.com yaşamSkor Haberi

Zingat.com yaşamSkor

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.


Bilimsel altyapısı ve milyonlarca veri setinden beslenen hesaplama araçlarıyla ev almak, satmak ya da kiralamak isteyen gayrimenkul yatırımcılarının en doğru kararı almasına yardımcı olma hedefiyle yolan çıkan Zingat.com, yaşam kalite endeksini ölçtüğü uygulaması yaşamSkor’u, Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısıyla tanıttı. ‘yaşamSkor’un hesaplama algoritmasında, seçilen yerler ve bu yerlerin birbirleriyle olan ilişkileri ile sosyo-ekonomik dereceleri de dahil birçok parametre kullanılıyor.


‘yaşamSkor’un, mevcut yaşam kalitesinin iyilik baremi olarak belirlenen 0-100 değer aralığında ölçeklendiğine ve bazı mekan değişiklikleriyle bu kalitenin artırabilmesi için farkındalık yarattığına dikkat çeken Zingat.com CEO’su Ahmet Kayhan, “yaşamSkor, insanların gayrimenkul yatırımı, satın alması, kiralaması gibi çok önemli kararları alırken kendi yaşam alanlarına özel...