04 / 05 / 2024

Ziraat Bankası 3. köprü

Ziraat Bankası 3. köprü

Yeniden yapılandırma çalışmaları sonrasında sadece tarıma destek veren banka görünümünden çıkmak isteyen Ziraat Bankası, 3'üncü Köprü ve otoyol projeleri gibi dev işlere de kredi veriyor.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın Mart 2024 kampanyası için son 3 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile 3 bin TL bankkart lira hediye edecek.

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

Ziraat Bankası Bankkart ile alışveriş yapan kişilere 790 Türk Lirası değerindeki kanvas çantanın hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca +4 taksit imkanı daha verileceği de belirtildi. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan müjde! 22 bin 500 TL'ye 3 bin 259 metrekare tarla!

Ziraat Bankası'nın müjdesiyle yatırımcılar için büyük fırsat! Konya'nın Hadim ilçesinde bulunan Bademli Mahallesi'nde, 3259,12 metrekarelik tarla satışı başladı. Bu nitelikli gayrimenkul, peşin ödeme veya kredi kullanımıyla sahip olma seçeneği sunuyor. 

Ziraat Bankası kartı olan herkese +3 taksit daha! Son tarih 31 Temmuz 2023…

Ziraat Bankası, Bankkart kullanan tüm müşterilerine ek olarak +3 taksit imkânı daha verdiğini duyurdu. Enza Home’da yapılacak tüm alışverişlerde geçerli olacak kampanya 31 Temmuz 2023’te sona eriyor.

Ziraat Bankası'ndan son dakika haberi! 3.000 TL para verilecek!

Ziraat Bankası, Kappatur ile ortak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında; 3.000 TL para dağıtılacak. Hemen bakın... İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu! Kappatur'da 3.000 TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası güncel kampanyasını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Duyduk duymadık demeyin! Ziraat Bankası’ndan başvuran herkese 3 bin TL hediye! Son 6 gün!

Bankalar müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanabilmek için birbiri ardında kampanya düzenlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Ziraat Bankası da dev bir kampanya düzenleyerek müşterilerine 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası duyurdu! Bankkart'a Özel Trendyol'da peşin fiyatına 3 taksit fırsatı! Başvuran faydalanacak!

Ziraat Bankası 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 500 lira ve üzeri alışverişlerde vade farksız 3 taksit fırsatından faydalanacağını duyurdu. İşte kampanya detayları...

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! Bunu yapanlara 3.000 TL para verilecek!

Ziraat Bankası, vatandaşlar için oldukça önemli bir kampanya başlattı ve 3.000 TL tutarında ödül sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası 3. köprü Haberi

Ziraat Bankası 3. köprü


Enerjide üretimden dağıtıma varan geniş yelpazede, alt yapı yatırımlarında (tüneller, otoyollar, köprüler), madencilikte, sağlıkta, ulaşımda, turizmde... Türkiye'nin kalkınma planında yer alan tüm sektörlerde yurtiçinde ve yurtdışında katma değer yaratan tüm projelere katkı sağlamak hedefi bulunmaktadır. 


Ziraat Bankası Türkiye'de 2023'e kadar yapılması beklenen 700 milyarlık TL tutarlı yatırım büyüklüğünden ve dünyadaki yatırım projelerinden pay almak için bu yöndeki çalışmalarını artırarak sürdürüyor. 


27 Ziraat Bankası tarıma verdiği destek kadar dev projelere de imza atıyor. Banka 1.5 yıl içinde 30 projede toplam 4.5 milyar dolar tutarında finansman katılımı anlaşması yaptı URULUŞ amacı tarımsal üretimi desteklemek olan Ziraat Bankası, son yıllarda başlattığı dönüşüm çalışması ile artık dev projelere de finansman desteği sunuyor. Bu strateji doğrultusunda Banka, aralarında Gebze-İzmir Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin de...