04 / 05 / 2024

ziraat bankası emeklilere özel tatil

ziraat bankası emeklilere özel tatil

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor...

En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Milyonlarca emekli en fazla promosyon veren bankaları araştırıyor. Emeklilere ek gelir kaynağı sağlayan promosyon ödemeleri gündemden düşmüyor. En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Emeklilere kamu bankası şoku! Hesaplara tam bu kadar yatacak: Ziraat Bankası emekli promosyon Mart 2024!

Emekliler en yüksek promosyonu veren bankaların yanı sıra, kamu bankalarının da promosyon tutarlarını merak ediyor. En çok araştırılan bankalar arasında Ziraat yer alıyor. İşte Ziraat Bankası emekli promosyon Mart 2024!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere unutulmayacak fırsat. Rakam resmen açıklandı

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlarımız için uzun süre unutulmayacak bir fırsat geldi.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde... Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var... Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar için Türk Telekom'un özel kampanyası başladı. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan emeklilere mayıs ayı müjdesi

Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Emekli vatandaşlar telefon hizmetlerinden Ziraat Bankası'nın kampanyası sayesinde çok ucuza faydalanabilecek.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak.

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama! Ziraat Bankası'nda hesabı olmayanlar okusun

Ziraat Bankası'ndan emekli promosyonlarıyla ilgili güzel bir haber geldi. Banka, emeklilere yönelik promosyon miktarını açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Emeklinin artısı Ziraat'te kampanyası ile kampanya başlatan bankaya rağbet çoğaldı. Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler için başlatılan kampanyanın detayları haberimizde.

Ziraat Bankası'nda bu rakamları son kez göreceksiniz! Emekliler ilk olarak tıklasın çok önemli

Ziraat Bankası da emeklilere promosyon veren bankalar arasında. Bankanın yılbaşından sonra promosyonlara ciddi bir zam yapması bekleniyor. Sizler için Ziraat Bankası'nın şu anki promosyon ödemelerini derledik.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere promosyon gibi haber! Şimdi bakmayan emekli sonra çok kaybeder

Promosyon konusunda kıyasıya bir yarış içerisine giren bankalar şimdi de kampanya yarışına girdi. Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik atılan son adım da bir hayli konuşulacağa benziyor.

Ziraat Bankası'nda yeni kampanya! Aylık sadece 55 lira

Bankalar tarafından girilen kampanya yarışına Ziraat Bankası da girdi. Yapılan son dakika duyurusunda emeklilere büyük müjde geldi. Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel dev kampanya başlatmış oldu. İşte ayrıntılar...

Emekliler müjde! Ziraat Bankası 40 bin TL'lik kampanyasını duyurdu!

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklilere bankadan sevindirecek kampanya geldi. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisini "Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilere Özel Krediler Ziraat'te" kampanyasıyla duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

3 bankada kıyamet koptu! Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar inanamadı!

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank emeklilere verdikleri promosyonları artırmaması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından umduklarını bulamayan emekliler isyan etti...

ziraat bankası emeklilere özel tatil Haberi

ziraat bankası emeklilere özel tatil

JOLLY Tur, Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TUROFED) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşterilere Temmuz-Aralık arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde, ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunacak. 


Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin, havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. 


Uygulama ile emeklilerin özellikle sonbahar kış mevsimlerinde evde zaman geçirmek yerine ucuz paketlerle lüks otellerde tatil yapabilmesi imkanı...