02 / 10 / 2024

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı 2016

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı 2016

Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, "Bankamızdan daha önce kullandığı konut kredisi borcunu yapılandırmak isteyen müşterilerimize 1,09 aylık faiz oranı uygulayacağız." dedi.

Ziraat Bankası faiz kararı sonrası emlak fiyatlarını artıranlara Bakanlık'tan hamle:100 bin TL ceza kesildi!

Ziraat Bankası'nın konut kredisi faiz oranında düşüş olacağı haberleri üzerine bir ilanın fiyatının 7 milyon 250 bin TL'den 9 milyon TL'ye yükseltildiği haberi sosyal medyanın gündemine oturdu. Ticaret Bakanlığı söz konusu işletmeyi tespit ederek, 100 bin TL ceza kesildiğini duyurdu.

Ziraat Bankası 2.79 faiz oranlı konut kredisi nasıl çekilir, şartları neler? 

Ev sahibi olmak isteyenler için Ziraat Bankası’ndan 2.79 faizli konut kredisi müjdesi geldi. Peki Ziraat Bankası 2.79 faizli konut kredisi nasıl çekilir? 

Ziraat Bankası'nın 2,79 konut kredisi fiyatları uçurdu! Ev fiyatlarına bir günde 2 milyon TL'ye yakın zam geldi!

Konut kredisi faiz oranlarının yüksekliğinden dolayı azalan kredi taleplerini canlandırmak isteyen  Ziraat Bankası, konut kredisi faizlerini 120 ay için 2.79 oranına çekti. Bunu gören bazı fırsatçılar ise hemen iş başına geçerek ilandaki ev fiyatlarını yükseltti. 

Ziraat Bankası'ndan 1.5 milyon TL konut kredisi fırsatı! 

Ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar için Ziraat Bankası'ndan güzel haber. Banka, 1,5 milyon TL tutarındaki konut kredisi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanyanın detayları ve başvuru koşulları neler?

Ziraat Bankası kredi faizlerini güncelledi! 1 milyon ev kredisi ödemesi ne kadar? 

Konut satışlarında hareketliliği sağlayacak adım kamu bankaları tarafından atılıyor. Kamu bankaları düşük faizli konut kredisi verme hazırlığındalar. Konut kredi faiz oranları kaç olacak? Hangi bankalar düşük faizle konut kredisi veriyor? Ziraat Bankası konut kredisi ne kadar veriyor?

Tek ev için 5 kişi birlikte kredi kullanabilecek!  Ziraat Bankası onaylıyor, peki vatandaş ne diyor?

Konut fiyatlarındaki artış ve yüksek kredi faizleri nedeniyle vatandaş için ev almak artık hayal oldu. Ziraat Bankası uygulamaya koyduğu yeni krediyle artık bir evi 5 kişi ortak alabilecek. Peki vatandaş 5 kişi bir evi almaya ne diyor?

Ziraat Bankası duyurmuştu! Ortak konut kredisi nedir, nasıl çekilir? 

Kredi ile konut almak günümüzde neredeyse imkansız hale gelirken pek çok kişinin yüzünü güldüren hamle Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası ortak konut kredisini duyurdu. Peki ortak konut kredisi nedir, nasıl çekilir? 

Ziraat Bankası'ndan aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kullandıracak. İşte Ziraat Bankası konut kredisi detayları...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 10 yıl vadeli 2 Milyon TL konut kredisi ve taksit detayları...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank konut kredisi faizi güncel oranları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların uygulamış olduğu konut kredisi detaylarını araştırıyor.

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi kullandırıyor. İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ziraat Bankası faiz oranlarını değiştirdi! 14 bin 191 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi kullandıracak!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarında değişikliğe gitti. Oranları indiren Ziraat Bankası 14 bin 191 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi kullandıracak. İşte Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Kampanyası Haziran 2024...

Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası yaptığı açıklamada aylık 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi vereceğini duyurdu. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan aylık 2.158 TL taksitle 250 bin TL kredi fırsatı!

Ziraat Bankası, artan konut fiyatları ve kredi faizlerinin ev sahibi olmayı zorlaştırdığı bu dönemde, alıcılar için çekici bir finansman çözümü sunuyor. Bankanın yeni hayata geçirdiği ortak konut kredisi kampanyası, birden fazla kişinin beraber kredi çekerek konut sahibi olmalarını mümkün.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı 2016 Haberi

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı 2016

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Bankamızdan daha önce kullandığı konut kredisi borcunu yapılandırmak isteyen müşterilerimize 1,09 aylık faiz oranı uygulayacağız." dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Aydın, 2017 yılından ümitli olduklarını, bu beklenti doğrultusunda faiz oranlarında indirime gittiklerini söyledi.


Aydın, konut faiz oranlarının yeni konut alımları için geçerli olduğu ancak geçmişte daha yüksek faiz oranı üzerinden kredi kullanmış, borçlarını düzenli ödemiş müşterilerin yeni faiz oranlarından yararlanmak için yapılandırma talebinde bulunduklarını aktardı.


Hüseyin Aydın, şunları kaydetti:


"Yapılandırmadan kastettiğimiz ödemelerini yerine getiremeyenler için yapılan bir şeydi. Şimdi gelecek konusunda olumlu bakış açısında olduğumuz için farklı bir uygulamayı hayata geçireceğiz. Daha önceden kullanılmış konut kredilerinde ara bir yol izleyeceğiz. Yeni konut kredileri için sunduğumuz 0,88 faiz oranı kadar düşük olmayacak ama ara bir faiz oranıyla yeniden...