14 / 05 / 2024

Ziraat GYO Beyoğlu binası değerleme raporu 2021

Ziraat GYO Beyoğlu binası değerleme raporu 2021

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri...

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

Ziraat GYO tarafından, Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri...

Halk GYO Beyoğlu arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO Beyoğlu arsasının toplam değeri 30 milyon TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 35 milyon 400 bin TL olarak takdir edildi. 

Ziraat GYO Cağaloğlu binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO'nun Cağaloğlu binasının değeri belli oldu. Ziraat GYO tarafından Cağaloğlu binasının değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

Halk GYO Beyoğlu Binası değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beyoğlu binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı.  

Halk GYO Beyoğlu binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Beyoğlu binası 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Halk GYO Beyoğlu binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli Beyoğlu binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınladı.

Ziraat GYO Beyoğlu binası değerleme raporu 2021 Haberi

Ziraat GYO Beyoğlu binası değerleme raporu 2021

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beyoğlu Binası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Ziraat GYO'nun Beyoğlu binası İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, İstiklal Caddesi, Şehir Muhtar Mahallesi'nde konumlanıyor. Ziraat GYO'nun Beyoğlu binasından Boğaziçi Köprüsü'ne erişim İstanbul Çevreyolu üzerinden sağlanabilyor,çevreyoluna gayrimenkulün uzaklığı ise 3.5 kilometre. Yüksek yoğunlukta yapılaşmanın bulunduğu bölge, iş-ticaret ve turizm açısından gelişmik olanı yüksek seyrediyor. Bölgedeki yapıların zemin katları genellikle dükkan, üst katları ise ofis, otel veya iş hanlarından oluşuyor. Ziraat GYO'nun Beyoğlu binası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 4.5 kilometre ve Avrasya Tüneli'ne 4 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Ziraat GYO'nun Beyoğlu binasnın KDV hariç piyasa değeri 158 milyon TL, KDV dahil değeri ise 186 milyon 440 bin TL olarak belirlendi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:     
Seri...