07 / 05 / 2024

zıraatbankası halk gyo

zıraatbankası halk gyo

Halk GYO halka arzında talep toplamada son gün… 13 Şubat’ta talep toplamaya başlayan ve 15 Şubat’ta sonlandıracak olan Halk GYO, hisselerinin yüzde 28’ini halka arz ediyor

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO Beşiktaş Dikilitaş'tan 173.8 milyon TL'ye bina aldı!

Halk GYO, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Dikilitaş Mahallesi 418 ada 145 parselde yer alan ve 29 adet bağımsız bölümden oluşan binayı 173 milyon 825 bin TL'ye Halk Bankası'ndan satın aldı. 

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Remzi Kaya, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun 06 Temmuz 2021 tarihli toplantısında şirketin bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Remzi Kaya'nın atanmasına karar verildi.

Fuat Gedik, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Fuat Gedik'in  27 mayıs 2021 tarihi itibariyle atanmasına karar verildi.  

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Halk GYO komite üyelerini görevlendirdi!

Halk GYO'nun  Denetimden Sorumlu Komite için  Raci Kaptan Kolaylı'nın (Bağımsız Üye)  "Başkan" ve Mehmet Tanrıverdinin "Üye" olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Halk GYO'nun 2020 yılı 4. çeyrek satış rakamları açıklandı!

Halk GYO'nun Bizimtepe Aydos Projesi'nde 6 adet bağımsız bölümü 2 milyon 771 bin 640 TL'ye, 3 adet bağımsız bölümü 2 milyon 580 bin 504 TL'ye satıldı.  

zıraatbankası halk gyo Haberi

zıraatbankası halk gyo

Geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye’nin en büyük halka arzını gerçekleştiren T.Halk Bankası AŞ.’nin iştiraki olan ve Ekim 2010’da kurulan Halk GYO’nun kuruluşuna göre gayrimenkul portföy büyüklüğü %119 artarak 2012 yılı sonu itibariyle 1.079 milyon TL’ye ulaştı.Halk GYO’nunportföyü5 arsa (3’ü İstanbul’da) ve 22 binadan oluşuyor.Halen devam eden 1 konut ve 1 otel projesine ek olarak Halk GYO, Nisan ayında yeni bir konut projesinin daha startını verecek.


Ulaşacağı özkaynak büyüklüğü ile ilk 5 GYO şirketi içinde yer almayı hedefliyor…

Halk GYO, halka arz ile birlikte düzenli kira geliri elde ettiği ofis ağırlıklı portföyünü otel ve konut gibi farklı ve karlı projelerle çeşitlendirerek büyütmeyi planlıyor. Halka arzı ile birlikte 477 milyon TL olan ödenmiş sermayesini 662,5 milyon TL’ye çıkarmayı hedefleyen Halk GYO,15 Şubattarihinde sonlanacak olan...