21 / 05 / 2024

Zirve Evgereçleri Danışmanlık iletişim

Zirve Evgereçleri Danışmanlık iletişim

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğukan Şişek Mehmet Şişek ve Nazım Demiray  tarafından kuruldu.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

TOKİ'den dönüşüm projeleri için danışmanlık hizmeti ihalesi!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projelerinin Hazırlanması ile İlgili Mühendislik ve Mimarlık İşleri Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün Şahin Kayıkcı, Hüseyin Gürer ve Asım Mert İleri ortaklığında Fatih’te 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alper Çokkeçeci tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arya Proje Danışmanlık, inşaat sektörünün KOBİ’lerini hedefliyor!

Başta İstanbul olmak üzere, Türkiye genelindeki seçkin müteahhit firmalara, pazarlama ve satış alanında destek olan Arya Proje Danışmanlık, özellikle “İnşaatın KOBİ’leri” olarak tanımladığı müteahhit grubuna hizmet sunmayı hedefliyor.

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Dolan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Mimaroba Batıköy Mahallesi'nde kuruldu

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Zirve Evgereçleri Danışmanlık iletişim Haberi

Zirve Evgereçleri Danışmanlık iletişim

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde...