14 / 05 / 2024

ziya yılmaz otomotiv

ziya yılmaz otomotiv

Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, bu yıl aldıkları uluslararası ödüllerin büyük yankı bulduğunu belirterek “İki hafta önce, otomotiv devlerinden biri ortaklık teklifiyle kapımızı çaldı” dedi.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Erel İnşaat'ın acı günü! Yılmaz Öney vefat etti!

Erel otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Işıkel'in kayınpederi Yılmaz Öney vefat etti.

ziya yılmaz otomotiv Haberi

ziya yılmaz otomotiv


Sektörde kendine özgü projelerle tanınan Dap Yapı, bu yıla kadar uluslararası yarışmalara girmiyordu. Şirket bu yıl Londra’daki Europa Property Awards’a katıldı, 9 ödülle döndü. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Bizden bu sayede haberdar olan yabancılar artık kapımızı çalıyor” diyor .


Dap Yapı 2013 nasıl geçti, hedefler tuttu mu? 

Son bir ay bizim için çok önemli. Ama 11 ay hedeflediğimiz doğrultuda gitti. Şimdi yeni projelere hazırlık yapıyoruz. Bu arada 2013’te İngiltere’de 9 tane ödül aldık. Bu ödüller bizi inanılmaz onurlandırdı. Bunun hazzını, motivasyonunu yaşıyoruz. 


TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ


Ödüller uluslararası arenada yankı buldu mu? 

Ciddi ses getirdi. Küresel oto devlerinden 2 hafta önce ‘Türkiye’de beraber konut üretelim’ diye geldi. Bu firma Türkiye’de de arabalarına bindiğimiz devlerden biri. Dediler ki “Sizinle iyi partner olacağımıza inanıyoruz.” Teklifi...