05 / 05 / 2024

Ziya Zeynelgil imo

Ziya Zeynelgil imo

İnşaat Mühendisi Ziya Zeynelgil kimdir? Ziya Zeynelgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ziya Zeynelgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Zeynelgil..

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Ziya Şark Sofrası Yunanistan ve Arabistan’da şube açmayı planlıyor!

Ziya Bingöl’ün İstanbul Bakırköy'deki ilk şubesini açmasının üzerinden 38 yıl geçti. Ziya şark Sofrası'nın şu an 7 şubesi bulunuyor…

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Bakan Ziya Selçuk'tan 'Doğa Koleji' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji hakkında açıklamalarda bulundu. Selçuk, "Şuanda çok güçlü bir çözüm var. Velilerimiz de kısmen rahatladı. Bu süreç de devam ediyor. Çok kısa bir süre içinde de bunun çözümü ortaya çıkar." dedi.

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi küllerinden doğdu!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından yakılan ve yıkılan Ziya Gökalp Müzesi, restorasyon ve teşhir çalışmaları sonrasında yeniden ziyaretçilere açıldı. 

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Ziya Zeynelgil imo Haberi

Ziya Zeynelgil imo

Ziya Zeynelgil kimdir?

Ziya Zeynelgil, 1944 yılında Isparta’da doğdu. 1966 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Karayolları Antalya Bölgesi’nde çeşitli şantiye ve bölümlerinde şef ve amir olarak çalıştı. 


1972’de askerlik hizmetini İstanbul Ayazağa Harp Akademileri inşaatında kontrol mühendisi olarak tamamlayıp, aynı sitede şantiye şefi olarak 1977’ye kadar çalıştı. 


1976-1984 yılları arasında Isparta’da serbest mühendislik ve taahhüt işleri yaptı. 1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. 1989-1993 yılları arasında kamuda danışmanlık hizmeti verdi. 


1977-1985 döneminde Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak ders verdi. Halen özel danışmanlık ve ticaretle...