05 / 05 / 2024

Ziylan Grup ortakları

Ziylan Grup ortakları

FLO, Polaris, Kinetix markalarını bünyesinde barındıran ve geçtiğimiz yıllarda dünyanın en ünlü ayakkabı markalarından olan Lumberjack’i satın alan Ziylan Grup, yine bir dünya markasını satın almak için kolları sıvadı.

Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear ile ortak oldu!

Ziylan Grubu, 2012 yılından beri ulusal ve uluslararası çok sayıda fon ve kuruluşla yürüttüğü ortaklık görüşmelerini sonuçlandırdı. Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear ile ortak oldu...

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Bereket Grup bu yıl 4 kıtada faaliyet gösterecek!

Bereket Grup, bugün 125'i aşkın tesisiyle doğrudan 500, tüm iş ortaklarıyla birlikte de 2 bin 500 kişiye istihdam yaratıyor. Yurt dışında da 20 ülkeye ihracat yapan grup, bu yıl yurt dışında daha da büyümeyi planlıyor.

Watergarden Gayrimenkul kuruldu!

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

İzmir’e 10 yıl boyunca ciddi konut talebi bekliyoruz!

DRC Grup ortaklarından Onur Durmuş, İzmir'den konut alanların karlı çıkacağını ifade etti. 10 yıl boyunca İzmir'e ciddi konut talebi beklediklerini söyleyen Durmuş kentsel dönüşümün de gerekli olduğuna dikkat çekti. 

Yeni WaterGarden geliyor!

Ziylan Grup, geçen yıl İstanbul Ataşehir’de WaterGarden eğlence merkezim açmıştı. Şirket henüz bu yatırımın bir yık dolmadan yeni bir WaterGarden açmak için çalışmalara başladı.

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Büyükyalı İstanbul'un örnek daireleri tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kazlıçeşme Sahil Yolu’nda hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul’un, lüksü ve iyi yaşamı yansıtan 4 farklı tipteki örnek dairesi basına tanıtıldı.

Büyükyalı 240 milyon ciro yaptı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, "Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu

Büyükyalı İstanbul, CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, “Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Ataşehir Water Garden piknik alanına mı inşa edildi?

Ataşehir’de halkın açık - yeşil alan ihtiyacını karşılamak için ayrılan ve imar planlarında eğlence - piknik alanı olarak görünen araziye Ziylan Grup, 150 bağımsız bölümden oluşan Water Garden’ı inşa etti

Büyükyalı İstanbul'da kefilsiz kredisiz kampanya!

İstanbul Kazlıçeşme’de Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat tarafından inşa edilen 4.2 milyar lira değerindeki ‘Büyükyalı İstanbul’ projesinde satışlar başladı.

Büyükyalı İstanbul'da yeni kampanya!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın, İstanbul Kazlıçeşme’de hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul projesinde yıl sonuna kadar sınırlı sayıda konutun dahil edildiği bir kampanya düzenleniyor.

Ziylan Grup ortakları Haberi

Ziylan Grup ortakları


Birkaç yıl önce Lumberjack’i bünyesini katan Ziylan Grubu’nun Başkanı Mehmet Ziylan, yine dünyaca ünlü bir marka almak için görüşmeler yaptıklarını açıkladı. İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ayakkabı ve deri fuarlarından biri olarak bilinen MICAM Milano Fuarı’na, Lumberjack markasıyla katılan Ziylan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, İtalya’da bulunmalarının bir diğer sebebinin yeni bir marka satın almak olduğunu açıkladı.


DÜNYA’ya konuşan Ziylan, “Fuara ortaklarımla birlikte geldik. Lumberjack gibi dünyaca tanınmış markaları bünyemize katmayı planlıyoruz. Burada da o markalarla görüşeceğiz. Şu anda 3-4 marka ile ilgileniyoruz” dedi. Ancak Ziylan hangi markalarla görüştüklerini açıklamak istemedi.


DÜNYA’nın edindiği bilgiye göre Ziylan Grubu’nun bünyesine katmak istediği firmalar şu an için fırsat sunuyor. Çünkü dünyaca tanınmış birçok firma krizden dolayı sıkıntılı günler yaşıyor. İtalya’da...