23 / 07 / 2024

Ziylan Mağazacılık mağazaları

Ziylan Mağazacılık mağazaları

Ziylan, 2015’i yüzde 34 büyüme ve 1.5 milyar TL ciro ile kapadı. Geçen yıl 26 milyon çift ayakkabı satan şirket, bu yıl ciroyu 2 milyar TL’ye, satış rakamını 36 milyon çifte çıkarmayı hedefliyor.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Katıksız ve Sadi Yurtkulu ortaklığında kuruldu.

Ziylan Mağazacılık mağazaları Haberi

Ziylan Mağazacılık mağazaları

Kinetix, Polaris ve Lumberjack gibi markaları olan Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi Ziylan, 2015’i yüzde 34 büyüme ve 1.5 milyar TL ciro ile kapadı. Geçen yıl 26 milyon çift ayakkabı satan şirket, bu yıl ciroyu 2 milyar TL’ye, satış rakamını 36 milyon çifte çıkarmayı hedefliyor.

Ziylan Mağazacılık CEO’su Burak Övünç, “Türkiye’de mağaza sayımız 350’yi, çalışan sayımız 5 bini aştı. 2016’da 2 milyar TL ciro, 450 mağaza hedefimizle sektör liderliğimizi sürdüreceğiz. 2018 hedefimizde Türkiye’de liderliğimizi devam ettirirken 3.5 milyar lira ciro ve 690 mağazaya ulaşarak bölgesel lider konumuna ulaşmak var” dedi.

2023 yılında Türkiye’den çıkacak 10 global markadan biri olmayı hedeflediklerini kaydeden Övünç, üretimde artık ağırlığı iç piyasaya verdiklerini vurguladı. İthalata ek verginin de bu kararlarını desteklediğini kaydeden Övünç, şöyle devam etti:...