21 / 05 / 2024

Ziynet Salinin gayrettepedeki evi

Ziynet Salinin gayrettepedeki evi

X Factor Star Işığı yarışmasıyla popülerliğini iyice arttıran Ziynet Sali'nin şansı açıldı.Sali'nin yıllar önce Gayrettepe'den 400 bin TL'ye aldığı daire 'kentsel dönüşüm süreci'ne girince, dairenin fiyatı neredeyse üçe katlandı.

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

14 Mayıs öncesi vatandaşlar altına hücum etti! Satışlar ikiye katlandı!

14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi piyasada artan belirsizlik yatırımcıların güvenli liman olan ilgisini artırınca altın fiyatlarında yaşanan artışın hızlandığı öğrenildi. Altın ziynet ve gram altın satışları iki katına çıkan Kapalıçarşı’da hareketli günler yaşanıyor.

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Altın fiyatlarında son durum nedir? 18 Mayıs Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan aşağı yönlü hareket sonrası dün yükselirken bugün tekrar düşüşünü sürdürdü. Peki altın fiyatlarında son durum nedir? Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Ziynet Sali Kıbrıs'tan 1 milyon TL'ye ev alacak!

Kıbrıs'ta 15 Eylül'de Emrah Erzurumlu ile evleneceği konuşulan Ziynet Sali, emlakçı emlakçı dolaşıp ev arıyor.

Kağıthane'de çöken binada ziynet eşyaları kalan vatandaşlar bekliyor!

Çöken binada ziynet eşyaları ve parası kalan vatandaşların bekleyişi sürüyor. Yıkılan evde yaşayan Emine Dulkadir, "Altınlarım ve hac param evde kaldı" dedi...

Mahsun Kırmızıgül: Annem çalınan parayla cami yaptıracaktı!

Türkücü Mahsun Kırmızıgül’ün annesi Faike Bazencir'in 1,5 milyon TL'lik para ve ziynet eşyası çalınmıştı. Kırmızıgül, annesinin o parayı cami yaptırmak için biriktirdiğini söyledi.

Ziynet Sali Lefkoşa’dan ev aldı!

Yaşamını Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez Lefkoşa’dan bir ev aldı. Geçen yıl Çatalköy'den villa alan Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi.

Ziynet Mobilya kişiye özel çözümler sunuyor!

Sektörde 50 yılı geride bırakan ve üç kuşaktır özel butik mobilya tasarrmı ve uygulaması yapan Ziynet Mobilya, modern ve yaratıcı çizgileriyle dikkat çekiyor. Ziynet Mobilya kişiye özel çözümler sunuyor.

Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı!

Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu’nun, bankadaki 49 parça ziynet eşyası 548 bin 500 TL, ev ve dükkânı ise 98 bin TL’ye satıldı.İşte Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı...

İbrahim Üzülmez'in evine hırsız girdi!

İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de bulunan Gardenya Evleri sitesindeki evine hırsız girdiğini belirterek, bazı ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipinin çalındığını söyledi.

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ful Över, Ziynet Lale Sevgen, Bahar Akıngüç Günver tarafından 24 Eylül'de kuruldu.

Ziynet Sali'nin Gayrettepe'deki evinin fiyatı dönüşümle birlikte üçe katlandı!

X Factor Star Işığı yarışmasıyla popülerliğini iyice arttıran Ziynet Sali'nin şansı açıldı.Sali'nin yıllar önce Gayrettepe'den 400 bin TL'ye aldığı daire 'kentsel dönüşüm süreci'ne girince, dairenin fiyatı neredeyse üçe katlandı.

Ziynet Salinin gayrettepedeki evi Haberi

Ziynet Salinin gayrettepedeki evi

Şu sıralar jüri üyeliği yaptığı X Factor Star Işığı yarışmasıyla popülerliğini iyice arttıran Ziynet Sali'nin şansı açıldı. Son dönemde sürekli ekstralara giden, yarışmadan da dolgun bir ücret kazandığı bilinen Sali'nin yıllar önce Gayrettepe'den 400 bin TL'ye aldığı daire 'kentsel dönüşüm süreci'ne girince, dairenin fiyatı neredeyse üçe katlandı. Baraka Proje Geliştirme tarafından Yıldız Residence ismiyle bu yıl Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan dairelerin fiyatları 1-1,5 milyon TL arasında değişiyor. Sali, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, resepsiyon hizmetleri-" nin de verildiği Yıldız Residence'taki dairesini değeri katlandıktan sonra satarak yeni yatırımlar yapmayı planlıyor. 


Akşam...