03 / 07 / 2024

ZMK İnşaat halkalı

ZMK İnşaat halkalı

ZMK İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Halkalı, Merkez Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi açıldı!

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfü Sarı tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamam!

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamamlandı. İnşaatında sona gelinen hat bu sene sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacak...

Eminönü-Halkalı tren hattı trafiği rahatlatacak!

İBB Başkanı Uysal, Eminönü'nden Halkalı'ya kadar inşaatı devam eden banliyö tren hattının hizmete açılması halinde ulaşım sorununa önemli katkı sunacağını ifade etti. 

Esta İnşaat Halkalı satış ofisi!

İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yer alan Esta İnşaat Halkalı projesi 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden meydana geliyor. Esta İnşaat Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta İnşaat Halkalı'ya 243 konut yapacak! Yeni Proje!

Esta İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 2019 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanan proje 243 konuttan meydana gelecek..

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı!

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı kapsamında 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Gültaş İnşaat Meydan Halkalı dükkan fiyatları!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Gültaş İnşaat Meydan Halkalı dükkan fiyatları 950 bin TL'den başlıyor.

Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları!

Toplam 287 konut ve 58 ticari birimden meydana gelen Gültaş İnşaat Halkalı Meydan projesinde yüzde 50 peşinattan sonra kalan bedel taksitlendirilebiliyor. İşte Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları...

Gültaş İnşaat Meydan Halkalı fiyatları!

Toplam 287 konut ve 58 ticari birime yer verilen Gültaş İnşaat Meydan Halkalı fiyatları 382 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Gültaş İnşaat imzası taşıyor.

Ostim Prestij ne zaman teslim?

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projenin ruhsatı 26 Şubat 2016 tarihinde çıktı. Peki Ostim Prestij ne zaman teslim?

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

ZMK İnşaat halkalı Haberi

ZMK İnşaat halkalı

ZMK İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


ZMK İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt mühendislik ve müteahhitlik işleri yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ZMK İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Halkalı, Merkez Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:16, 13. Blok...