02 / 05 / 2024

zombi geçirmez ev nerede

zombi geçirmez ev nerede

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar. Ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.

Yeni konut kiralama düzenlemesi Meclis'ten geçti! Ev sahipleri 30 gün süreniz var! Artık zorunlu olacak! 

Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren karar TBMM'den geçti. 30 gün içinde bildirilmesi gerekiyor. İşte detaylar...

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Ev sahibi dikkatli olmalı! Kirasını geç yatıran kiracıdan gecikme zammı alınır mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında son zamanlarda devam eden sıkıntılar farklı konuları da gündeme getiriyor. Bu kapsamda ev sahipleri kirasını geç ödeyen kiracılardan ise gecikme zammı talep etmeye başladıkları belirtildi. Kiracı, ev sahibine gecikme zammı ödenir mi? İşte haberin detayları...

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Ev fiyatlarını geçen karavanlarda talep patlaması yaşandı!

Karavan kültürü her geçen gün artıyor. 200 bin liradan başlayan karavan fiyatları 6 milyon liraya kadar yükseliyor. Ev fiyatını geçen karavanlara talep olukça fazla.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Konut fiyatlarında ipin ucu kaçtı! O ilde ev fiyatları Miami'yi geçti!

Türkiye'de ekonomik krizle beraber 'barınma' sorununu büyük sorun olmaya başladı. Pandemi dönemiyle birlikte artan konut fiyatları ve konut kiraları vatandaşın gelirini aşmaya başladı. Konut fiyatları öyle arttı ki, o ilde ev fiyatları Miami'yi geçti...

A101’de saç şekillendirme seti 999 TL’ye, 7’li tornavida seti 59,90 TL’ye, sıvı geçirmez yatak alezi 149 TL’ye düştü!

A101, 7 Eylül’den itibaren indirime girecek ürünlerini tanıttı. Bu kapsamda, Fakir saç şekillendirme seti 999 TL’ye, 7’li tornavida seti 59,90 TL’ye, sıvı geçirmez yatak alezi 149 TL’ye düştü. İşte 7 Eylül 2023 A101 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

Yurt ücretleri cep yakıyor: En ucuz özel yurt yıllık 55 bin TL!

Üniversite kazanan öğrencilerin şehirler arası göçü başladı. Devlet yurdu çıkmayan öğrenciler kalacak yer bulma arayışına geçti. Ev veya özel yurt tercih eden öğrenciler yüksek fiyatlarla karşı karşıya kaldı. Özel yurtlar yüzde 100'ün üzerinde zamlandı.

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

zombi geçirmez ev nerede Haberi

zombi geçirmez ev nerede

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar.


Tasarlanan üst düzey korumalı dikdörtgen şeklindeki evin her tarafı çelik duvarlarla otomatik olarak kapatılabiliyor.


Böylece zombilerden oluşan bir ordu da gelse içeriye giremiyor. Ayrıca ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.