02 / 10 / 2024

zombi geçirmez ev nerede

zombi geçirmez ev nerede

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar. Ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.

Mağdur ev sahipleri evlerini kiraya verenleri uyardı: Cesaretli insanlar, 12 yılı hiç duymadın mı?

Yüzde 25 kira artışı uygulaması ile milyonlarca ev sahibi mağdur oldu. 1 Temmuz itibariyle yeni uygulamaya geçilirken ev sahipleri artık evlerini kiraya vermek istemediği ortaya çıktı. Bazı ev sahipleri ise, kiralık ilanlar karşısında şaşkına dönüyor. İşte buna bir örnek...

Konut sahibi olmak isteyenler geçmişe dönüyor! Topraktan ev sahibi olmak için yarış başladı!

Konut kredilerinin yükseldiği şu günlerde konut sahibi olmak isteyenler çareyi geçmişte buldu. Binlerce kişi topraktan ev almak için yarışa girdi.

'Konut piyasası patlayacak' diyen Selçuk Geçer uyardı! Evlerini satanlar gelecekte ev sahibi olamayacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, konut alıp satmak isteyenlere yönelik önemli uyarılarda bulundu. Özellikle evini satmak isteyenlere seslenen Geçer, gelecekte yerine ev almakta zorlanacaklarını söyledi.

Ev mi alalım, araba mı? Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Biri uçacak diğeri çakılacak!

Yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonrası  araba ve ev fiyatları ciddi şekilde yükseldi. Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere ''Biri uçacak diğeri çakılacak'' diyerek uyardı. Peki ev mi alalım, araba mı?

Ev sahipleri kiradaki evlerini geçim kaynağı olarak görüyor! Kiralar asgari ücretin yarısını geçmemeli!

Ev sahipleri, düşük kira bedelleri ve evlerinden çıkmayan kiracılar sebebiyle mağdur olduklarına dikkat çekerken; kiracılar da fahiş zam taleplerine tepkili. Konuya ilişkin 'Kiralar asgari ücretin yarısını geçmemeli' yorumu geldi. İşte o paylaşım...

Ev sahibi kiracı arasındaki gerilimden sonra sıra üst geçide geldi! Ev sahibi üst geçitle davalık oldu!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir ev sahibi 'evin için görünüyor' gerekçesiyle yaya üst geçidiyle davalık oldu. Üst geçidin yıkımına başlandı.

Ev sahibi mağdurları uyarıyor: Kiracınızın uyap geçmişini görmeden sözleşme yapmayın! Yanarsınız...

Ev sahibi ile kiracı arasında yargıya taşınan anlaşmazlıklar Sulh Hukuk mahkemelerini resmen kilitledi. Kiracı davalarının uzun sürmesi ise hem ev sahibini hem de kiracıları çileden çıkarırken ev sahiplerinden ''Kiracınızın uyap geçmişini görmeden sözleşme yapmayın'' uyarısı geldi. 

Son bir ayda araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş hızlandı!

Altın ve para piyasaı uzmanı İslam Memiş, son bir ayda Türk lirasına ciddi geçiş olduğunu açıkladı. Vatandaşların çoğu araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş yaptığını belirtti.

Ev sahipleri aman dikkat! Bakanlık harekete geçti! Bunu yapanlara büyük ceza geliyor!

Konut piyasası son zamanlarda zor günler geçiriyor. Piyasanın yeniden canlanması ve istikrarın korunması için  yeni bir takım kısıtlamaların gündeme gelebileceği konuşuluyor.  Bunlardan en önemlisi de ev sahiplerini yakından ilgilendiren tapu harcı konusu oldu.

Kiracısını 1 milyon TL finanse eden mağdur ev sahibi diyanete sordu: Kiracımı fonlamam fitre zekat yerine geçer mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar gündemdeki yerini korurken, Müzeyyen Mağdur ev sahibi de sosyal medya hesabı üzerinden diyanete "Kiracımı son 2 senede 1 milyon TL finanse ettim, Kiracımı fonlamam  fitre zekat yerine geçer mi?" diye sordu

Kira vergisine zam paketten çıkarıldı: Kira geliriyle geçinen ev sahiplerini vuracaktı! 

Şirketlere sağlanan vergi istisnaları dururken hükümet kira geliriyle ayakta duran konut sahiplerinin vergi istisnasına göz dikmişti. Ancak aktarılan detaylara göre, kira vergisine zam paketten çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Tahliye taahhüdüne rağmen evine geçemeyen ev sahibi isyan etti! Ev aldıktan sonra kiracı olduk!

Tahliye  taahhüdüne rağmen evine geçemeyen bir ev sahibi, kiracının 253 gündür evden çıkmaması üzerine ''ev aldıktan sonra kiracı olduk, anahtarımı istiyorum' diye isyan etti. 

Ev sahipleri dikkat! Bu 4 maddeyi bilmeyen çok şey kaybeder!

Yüzde 25 zam sınırı nedeniyle zor günler geçiren ev sahipleri çareyi kira bedelinin tespiti davası açmakta buluyor. Kira bedelinin tespiti talebi incelenirken Yargıtay’ın bazı kriterleri bulunuyor. İşte o kriterler...

zombi geçirmez ev nerede Haberi

zombi geçirmez ev nerede

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar.


Tasarlanan üst düzey korumalı dikdörtgen şeklindeki evin her tarafı çelik duvarlarla otomatik olarak kapatılabiliyor.


Böylece zombilerden oluşan bir ordu da gelse içeriye giremiyor. Ayrıca ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.