06 / 05 / 2024

Zonguldak boşaltılan konutlar

Zonguldak boşaltılan konutlar

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Sultangazi'deki iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşaat kazısı yapılan iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Esentepe'de boşaltılan binanın sahibi konuştu!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de çatlama olduğu için boşaltılan apartmanın sahibi önemli açıklamalar yaptı...

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Siirt depreminde yıkılan 35 yıllık ev 2 ay önce boşaltılmış!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde yıkılan evin kum taşı ve kerpiçten yapıldığı ve 2 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Konak Belediyesinde boşaltılacak hizmet binası sayısı 3'e çıktı!

İzmir'deki depremden sonra yapılan teknik inceleme sonucu boşaltılmasına karar verilen Konak Belediyesine ait hizmet binası sayısı 3'e yükseldi.

Elazığ'da depremzedeler için yapılan konutların bedelleri yüksek!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan depremzedeler için yapılan konutların bedellerinin yüksek olduğunu, vatandaşların bu bedelleri karşılayamayacağını söyledi...

Antalya'da doktor çifte 'evi boşaltın' diyen ev sahibine tepki!

Virüs, insandan önce insanlığı bitirdi. Ev sahibi Hasan Çiftçi, salgınla mücadele etmek için canlarını ortaya koyan doktor çifte, 17 Mart’ta ihtarname çekti. “Evimi 6 Haziran’a kadar boşaltın” dedi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

8 maddede sitelerde kullanma yerlerinin boşaltılması!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde kullanma yerlerinin boşaltılması" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Şehzadeler'de boşaltılan 7 katlı bina yıkılıyor!

Manisa’da son zamanlarda yaşanan depremin ardından Şehzadeler'de zarar görerek boşaltılan 7 katlı binanın yıkım çalışmalarına başlandı.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Zonguldak boşaltılan konutlar Haberi

Zonguldak boşaltılan konutlar

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı sebebiyle çatı hasarı meydana gelen ve toprak kaymasından etkilenmiş olan toplamda 44 konut için boşaltma kararı alındığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Valilik tarafından konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, şehir merkezi ile ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle 24 0cak-10 Şubat 2022 tarihlerinde çatı hasarı ve toprak kayması nedeniyle toplamda98 konutun AFAD teknik ekibi tarafından incelendiği bildirildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar 5 konuta kesin boşaltma kararı verildiği bildirilen açıklama şu şekilde:

"39 konuta geçici boşaltma ve 54 konuta da önlem alınması için ilgili belediyeler yazıyla bilgilendirilmiştir. Kesin ve geçici boşaltılan konutlardaki vatandaşlarımız yakınlarının yanına ya da kamu misafirhanelerine yerleştirilmiş, açıkta kalan vatandaşımız bulunmamaktadır. Ayrıca, kesin ve geçici boşaltma verilen 44 konuta hasarları oranında AFAD Başkanlığından...