29 / 04 / 2024

zonguldak çaycumaya mı taşınacak

zonguldak çaycumaya mı taşınacak

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı yapıyor! İşte personel alım şartları

Zonguldak İl Özel İdaresi, kamu personeli alımı için heyecan verici bir fırsat sunuyor! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilanına göre, Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı gerçekleştirecek. Bu alımla ilgili tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Emlak Konut GYO  Zonguldak Ontemmuz kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Emlak Konut GYO tarafından Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici HB Grup İnşaat ile imzalandı. Sözleşme bedeli 71 milyon 561 bin TL olarak belirlendi. 

Zonguldak'taki 2 bin 71 riskli yapının yıkımı tamam!

Zonguldak'ta incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak’ta akılalmaz dolandırıcılık! Sattığı daireleri kayınvalidesine devretti!

Zonguldak'ta müteahhitlik yapan Ragıp Bayraktar hakkında, 2015'te inşası başlayan ve sadece yüzde 20'si biten binayla ilgili ödeme yapmalarına rağmen konutlarını alamadıklarını belirten hak sahipleri, şikayette bulundu. İddiaya göre müteahhit söz konusu daireleri kayınvalidesine devretti.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm çıkmazı!

TMMOB Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilcisi Turhan Demirtaş, Zonguldak’ta ‘kentsel dönüşüm’ adı altında başlatılan yıkımların yanlış olduğunu savundu.

Son 10 yılda Zonguldak'ta imara açılan tarım arazileri mecliste!

Çiftçilerin kullanımına açılan hazine arazilerinin 7 ille sınırlandırılması ve son 10 yılda Zonguldak ilinde imara açılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun akıbeti merak ediliyor!

Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maç oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun 17 bin 160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizildi ancak yapımına hala başlanılmadı.

zonguldak çaycumaya mı taşınacak Haberi

zonguldak çaycumaya mı taşınacak

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.  Aşkan Kantarcı Başbakan Binali Yıldırım’a Zonguldak ziyareti sırasında, ilçenin ve bölgenin beklentilerini içeren iki dosya sunduğunu açıkladı. 


Başkan Kantarcı, “Sayın başbakanımızın Zonguldak ziyareti, bizim de talep ve beklentilerimizi iletmemiz için bir fırsat doğurdu. Bu fırsattan yararlanarak biri ulaşıma özel, diğeri de bölge ve ilçemizin talep ve beklentilerini içeren iki dosyayı, danışmanları aracılığıyla kendilerine ilettik. Taleplerimizin bölgemiz için yaşamsal önemde olduğunu düşünüyorum” dedi. Yıldırım’a sunduğu dosyada Çaycuma’yı ve Çaycuma Belediyesinin hizmetlerini tanıtan bölümlere de yer verdiklerini söyleyen Kantarcı, “Bunların yanı sıra, bakanlıklarda bekleyen yazılarımızın tarih ve numaralarını verip, olumlu olarak sonuçlandırılması için kendisinden yardım da talep ettik....