05 / 05 / 2024

zonguldak demiryolu açılışı

zonguldak demiryolu açılışı

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Zonguldak Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor!

Zonguldak'ta inşaatı biten Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım!

Çin Devlet Demiryolları, ulusal demiryolları projelerine yönelik sabit yatırımın, bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,2 oranında artış gösterdiğini açıkladı. Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım yaptı...

Zonguldak’ta Ağustos ayında 528 konut satıldı!

TÜİK, 2018 yılı Ağustos ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Verilere göre, Zonguldak'ta Ağustos ayında 528 konut satıldı. 

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu yarın açılıyor!

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun açılış töreni yarın Bakü'de gerçekleşecek. Projenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak..

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattının resmi açılışı 30 Ekim'de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattının resmi açılışının 30 Ekim'de yapılacağını açıkladı..

18 şehir yüksek hızlı demiryolu ağıyla birbirine bağlanıyor!

Türkiye'de 2023 yılına kadar ülke nüfusunun yarısına yakınının yaşadığı 18 il, yüksek hızlı demiryolu ağıyla birbirine bağlanacak.Hizmet vermeye başladığından bu yana büyük ilgi gören YHT'lerde bugüne kadar taşınan yolcu sayısı 29 milyonu buldu.

Ordu fındığı için demiryolu ağı ve liman talebi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, kentte üretilen 1 milyar dolar değerindeki fındığın konteyner taşımacılığına elverişli bir liman ve demiryolu ağı olmadığı için başka iller üzerinden dış pazara satıldığını kaydetti.

Kerç Köprüsü'nün açılışı Aralık 2019'a ertelendi!

Rusya'nın Kırım'ı işgal etmesinin ardından inşaatına başladığı Kırım'ı Rusya'ya bağlayacak Kerç köprüsünün demiryolu kısmının kullanıma açılış tarihi Aralık 2018'den Aralık 2019'a erteledi.

Zonguldak' toplu temel atma ve açılış töreni bugün yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta DSİ tarafından inşa edilecek 15 adet tesis ile OGM tarafından yapılacak 1 adet tesisin temelini atacak. Bakan Eroğlu, yapımı tamamlanan 2 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Gotthard Base en tuhaf açılış töreni ile açıldı!

İsviçre'nin Alp Dağları'nın altından geçen ve Avrupa'nın kuzeyi ile güneyi arasındaki mesafeyi kısaltan dünyanın en büyük demiryolu tünelinin açılış töreninde yapılan gösteri akıllarda soru işaretleri yarattı.

Zonguldak Gökgöl Mağarası hizmete açıldı!

Türkiye'nin gezilebilir ve halka açık 875 metrelik alanı ile en uzun üçüncü mağarası olarak bilinen Gökgöl Mağarası resmi olarak yeniden hizmete açıldı. Resmi açılışı öncesinde 8 bini aşkın ziyaretçi mağarayı gezdi.

zonguldak demiryolu açılışı Haberi

zonguldak demiryolu açılışı

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı. Törene katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, hattaki ilk trenin hareket startını verdi.


Törene katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'de katıldı.Törende, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın bir konuşma yaptı.Törene katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.


AA



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, İran ile 80 milyon avroluk takas esasına göre bir sözleşme imzalandığını açıkladı


Bugün açılışını yaptıkları Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi hakkında detaylar aktaran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hayata...