08 / 05 / 2024

Zonguldak imar arsa fiyatı

Zonguldak imar arsa fiyatı

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Bu ilde 24 ay taksitle 6 kat imar izinli arsa fırsatı! Satın alan hemen konutunu dikecek!

Türkiye'de konut arz talep dengesinde sorunlar devam ederken Konya Büyükşehir Belediyesi bir bölgeye 6 kat imar izni verdi. Bölgedeki arsa fiyatları 67 milyon ile 93 milyon arasında değişiyor. Ayrıca bu arsalarda  24 ay taksit imkanı bulunuyor...

İmar barışı arsa payı hesaplama 2021!

Tapuda arsa paylarının yasalarda belirtildiği gibi dağıtılması gerekiyor. Arsa tapusu payının hesaplaması ileride yaşanacak sorunları engelliyor. İşte imar barışı arsa payı hesaplama 2021...

Türkiye'deki imar sorununun sebebi 'arsa üretilmemesi'!

Türkiye'deki imar sorunlarının sebebi arsa üretilmemesinden geçiyor. Yapılan her türlü imar planı daha başlangıçtan itibaren uygulama şansı olmayan, kanun istediği için yapılan birer bürokratik yasak savma olarak hayata geçiriliyor.

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Karabağlar'da mağdur arsa sahipleri 7 yıldır imar planı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'da kamulaştırmadan yol yaptığı arsa sahiplerine tazminatlarını ödemedi. Bölgenin imar planı iptal edilince arsa sahipleri mağdur oldu.

Ataşehir’in imar sorunu çözülecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, imar sorununu çözecek projelerini anlattı. Erdem, Ferhatpaşa Mahallesi'nin arsa değerlerinin ikiye katlanacağını söyledi.

İmar barışında 2019 arsa rayiç bedelleri esas alınacak!

Uzatılan imar barışı başvurularında 2019 tarifesi belli oldu. Buna göre arsa rayiç bedellerinde 2019 yılı dikkate alınarak hesaplanacak.

Balçova arsa mağdurlarından noel baba kıyafetli protesto!

"Balçova arsa mağdurları" olarak bilinen arazi sahipleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde "Noel Baba" kıyafeti ile eylem yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan arazi sahipleri, yıllardır imar haklarını alamadıklarını belirttiler. 

Balçova arsa mağdularından ilginç eylem!

İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 darbesi öncesi arsa satın alan ancak yıllardır imar hakkı elde edemeyen  Balçova Arsa Mağdurları Derneği üyeleri, CHP Genel Merkezi önünde "Dalton Kardeşler" kıyafeti giyerek eylem yaptı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 

İmar barışında hazineye ait arsa üzerindeki yapıların durumu!

Hazineye ve belediyeye ait taşınmazlar üzerindeki yapılar için imar barışına başvurulabilir mi? İmar barışında hazineye ait arsa üzerindeki yapıların durumu nedir?

Adnan Oktar'ın villası tapuda arsa olarak kayıtlı iddiası!

Adnan Oktar'ın dikkat çeken villasının bulunduğu alanda, imar planına göre üstünde yapı gözükmediği, tapuya göre ise orası bir arsa olarak kayıtlı olduğu iddia edildi..

Zonguldak imar arsa fiyatı Haberi

Zonguldak imar arsa fiyatı

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı 3 milyon 462 bin TL'ye satışa çıkardı.

İhale ilanı:
Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünden:
Satışı Yapılacak Taşınmazların 

Yukarıda nitelikleri belirtilen 1. sırada yer alan taşınmazın satışı ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.nci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile karşılarında gösterilen tarih ve saatlerde Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 3.kat Toplantı odasında teşekkül edecek komisyon huzurunda ihalesi yapılacaktır.
1 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;
a) Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi (İkametgah belgesi)
b) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numaralarını bildirmeleri ve nüfus cüzdan suretlerini vermeleri (Aslı ihaleye başlamadan önce ibraz edilecektir.), tüzel kişilerin ise vergi...