21 / 05 / 2024

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak'ın Ereğli ve Devrek ilçelerini bağlayan yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Demirtaş, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Deniz Yavuzyılmaz: Erzincan İliç’teki Anagold madeninin tam altındaki fay hattı haritadan silinmiş!

Erzincan'da meydana gelen toprak kayması sebebiyle madende 9 kişinin toprak altında kaldı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Anagold madeninin tam altındaki fay hattının haritadan silindiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Konya'daki araziler yabancıların radarında! Ünal Karaman: Bu bir memleket meselesidir!

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'da verimli arazilerin yabancıların eline geçtiğine, çiftçilerin ise toprağa küstüğüne dikkat çekti. Karaman, bunun basit bir mülkiyet devri olmadığını, memleket meselesi olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı TBMM'de!

Taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı Meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz tarafından konuyla ilgili soru önergesi verildi.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

AOÇ arazisindeki vakfın yer değiştirmesi meclis gündeminde!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemine ilişkin soru önergesi verdi. 

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Atatürk Havalimanı yapılaşmaya mı açılacak?

CHP’li milletvekili Ünal Demirtaş, Meclis’e soru önergesi sundu. Demirtaş, havalimanının yapılaşmaya açılıp açılmayacağını sordu...

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Haberi

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş


Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak'ın Ereğli ve Devrek ilçelerini birbirine bağlayan yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Demirtaş, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.


Bakanlığınıza bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alman bilgilere göre; Zonguldak’m Ereğli ve Devrek ilçelerini birbirine bağlayan karayolunun ilk ihalesi, 06.04.2005 tarihinde yapıldığını dile getiren Demirtaş "Aradan geçen 11 yıl boyunca, bu yolun bitirilmesi için 5 kez ihale yapılmıştır. Bu ihaleleri kazanan şirketlere, yol yapımı için toplam 99.453.009,57 TL ödeme yapıldığı bildirilmiştir. En son 14.08.2015 tarihinde yapılan ihaleyi kazanan Aga Eneıji Nak. Mak. Mad. İnş. San. Ve Tic. A.Ş’ye ise tam olarak 47.030.000,21 TL ödeme yapılmıştır.


Ereğli-Devrek karayolunun yapımı için, vatandaşlarımızın ödediği vergilerle yapılan yaklaşık 100 milyon TL Tik ödemeye karşı, 56,4 kilometrelik yolun sadece...