05 / 05 / 2024

zonguldak özcan ulupınat

zonguldak özcan ulupınat

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Zonguldak Karaelmas Stadyumu 2019'da tamam!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yapım aşamasında olan Zonguldak Karaelmas Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 15 bin kişilik kapasiteli stadın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Devrek'e Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Zonguldak'ın Devrek bölgesinde Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada Devrek’teki öğrenci sayısının artacağını söyledi.

Zonguldak'ta inşaatı durdurulan hastane için TOKİ karar verecek!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Zonguldak Bakacakkadı'ya 2. etap TOKİ konutları geliyor!

Zonguldak AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, ''Emekliler için Bakacakkadı'da konut talebi var. 1'inci etapta 250 konut yapılıyor, 2'nci etap konut yapılması için söz alındı'' dedi.

Zonguldak’ta 2. Etap TOKİ projesi isteniyor!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.Özcan Ulupınar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret etti.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

Zonguldak Üzülmez ve Değirmenağzı tünelleri ne zaman açılacak?

AK Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar: Üzülmez tünelleri ve Değirmen ağzı tünel çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede buradaki çalışmaları tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız.

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı ne zaman bitecek?

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberindeki partililer ile birlikte Site’deki Spor Salonu inşaatını inceledi.

Zonguldak'ta yeni madenci anıtının montajı tamamlandı!

Zonguldak'ta yeni madenci anıtının montajı tamamlandı. Ankara'daki özel şirkete 60 bin liraya yaptırılan, madenci elleri, bareti ile kömür motifinden oluşan anıt, Zonguldak Valiliği yanındaki kavşağa monte edildi...

Özcan Tahincioğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu kimdir? Özcan Tahincioğlu, Tahincioğlu Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Özcan Tahincioğlu'nun biyografisi ve Tahincioğlu Gayrimenkul projeleri...

Özcan Işıklar: Sahildeki yazlıklar denizden 6 kilometre içeri taşınacak!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sahildeki yazlıkları denizden 6 kilometre içeri taşınmak için plan yapıldığını belirterek, “İstanbul’da rant kalmadı, gözlerini sahile diktiler. Plan hazır ama seçim var diye uygulamayı ertelediler” dedi...

Muharrem Akdemir: 5 yıl içerisinde Zonguldak doğalgazı tamamen kullanacak!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Aralık'ın 15'ine kadar inşallah Çaydamar'dan başlayarak, Gazipaşa'ya kadar mutlaka doğalgazı vereceklerini, Zonguldak'ın tamamına ise 5 yıl içerisinde doğalgaz dağıtımı yapılacağını söyledi..

Zonguldak'ta imar izni verilen birçok yerleşim yeri risk altında!

Zonguldak'ta Kömür ocaklarından etrafa doğru uzanan galeriler ve yer altında bulunan mağaralar zaman zaman çöküp binalara zarar veriyor. Bu çökmeler sonucu oluşan 'tasman afeti' uzun süredir şehirde tartışma konusu..

zonguldak özcan ulupınat Haberi

zonguldak özcan ulupınat

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.


Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve bazı siviltoplum örgütlerini kahvaltıda bir araya getirdi. Paşa Kebap’taki kahvaltıya; Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, AKP İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yerel ve yaygın basın temsilcileri katıldı.


Zonguldak ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ulupınar, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) özelleştirilmesi iddiaları, 400 yataklı devlet hastanesi, havaalanının iç hat seferlerine açılması, Filyos Liman Projesi ve Zonguldak’ın yol sorunu...