19 / 05 / 2024

Zonguldak turizmi toplantısı

Zonguldak turizmi toplantısı

"Zonguldak İlinde Alternatif Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Farkındalık Yaratılması ve Hizmet Sunanların eğitimi" Projesi hakkında bilgi verildi.

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Zonguldak Belediyesi tarafından "kentsel dönüşüm" bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zonguldak Belediyesi Eğitim Odası'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Zonguldak'ın Muslu termik santral ÇED toplantısı iptal oldu!

CHP'li 20 milletvekilin de katılacağı Muslu beldesine inşa edilecek ek termik santrale ilişkin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin salona alınmaması nedeniyle yapılamadı.

Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama toplantısı gerçekleşti!

Ankara Sheraton Oteli 'nde düzenlenen " Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı 'nın sonuç bildirgesi yayınlandı.

Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'da gerçekleşti!

Aska Otel'de Antalya Valisi Muammer Türker'in ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Antalya turizmi masaya yatırıldı.

Zonguldak'ta Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

Gökhan Çakmaklı tarafından; Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için 19 Şubat 2015 günü saat 14:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek. Bahattin Sezer Köy Camisi'nde toplanılacaktır.

Zonguldak'ta kalker ocağının işletilmesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından Zonguldak İli, Kilimli İlçesi, Çatalağzı beldesinde kalker ocağının işletilmesi için 7 Ağustos 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği ilk bölge toplantısı gerçekleşti!

KATİD, kuruluşundan kısa bir süre sonra Samsun North Point Hotel de ilk bölge toplantısını yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Zonguldak tan Rize ye, Çorumdan Kastamonu ya kadar birçok ilden üye işletmelerin katımlı ile gerçekleşti...

Termik santralin ÇED toplantısı protestolar nedeniyle yapılamadı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Göçmen kuşların uğrak yeri olan Filyos beldesinde inşa edilmesi planlanan termik santralle ilgili düzenlenen Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) bilgilendirme toplantısı, protestolar nedeniyle yapılamadı...

Çevre Bakanlığı Zonguldak Filyos Santrali toplantısı 11 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Zonguldak'ta yapılacak olan Filyos Termik Santrali için halkın görüşlerini almak amacı ile 11 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

Zonguldak turizmi toplantısı Haberi

Zonguldak turizmi toplantısı

MÜSİAD Zonguldak Şubesi'nde gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kuvvetli, üyeler Bünyamin Altundal, Muhammet Yazıcı, Genç MÜSİAD Başkanı Muhterem Sayılı, Zonguldak Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hayri Bulazar, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar katıldı. 



BEÜ Zonguldak Sağlık Yüksekokulunun hazırladığı ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından 2014 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenen "Zonguldak İlinde Alternatif Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Farkındalık Yaratılması ve Hizmet Sunanların eğitimi" Projesi hakkında bilgi veren Proje Koordinatörü Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar, projenin detaylarını ve önemini anlattı. 



Projede, "Turizmde Hizmet Sağlayıcıların Eğitimi" başta olmak üzere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar, Zonguldak'ın alternatif turizm...