10 / 05 / 2024

Zonguldak yağış

Zonguldak yağış

Ereğli ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı, caddelerde su birikintileri oluştu, heyelan meydana geldi.Araç kısa süreli uğraşın ardından çıkarılırken, yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Zonguldak'ta yağış nedeniyle ev ve işyerleri sular altında kaldı!

Zonguldak merkez ile Kozlu ve Ereğli ilçelerinde şiddetli yağmur ve fırtına hayatı felç etti. Yağmur nedeniyle, bazı ev ve işyerleri sular altında kalırken dereye dönen yollarda araçlar ilerlemekte güçlük çekti...

Zonguldak'ın o ilçesinde yaşayanlara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Zonguldak'tada da 120 konut inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Beycuma'ya 120 ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Beycuma'da 120 yeni konut inşa edecek. Beycuma projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Zonguldak'ta heyelan! 38 konut tahliye edildi!

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle yapılan hasar tespiti sonucunda 38 konut boşaltıldı.

Zonguldak'ta kira fiyatları yüzde 50 arttı!

Zonguldak'ta üniversite çevresinde yer alan evlerin fiyatlarında yüzde 50'ye varan artış yaşanıyor. İstanbul'dan gelen öğrenciler  fiyatları görünce şaşkınlık yaşadı. 

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Zonguldak'ta istinat duvarı çöktü!

Zonguldak'ta toprak kayması sonucu bir evin bahçesine ait istinat duvarının çökmesi bölgede yaşayan vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 197 yeni konut müjdesi!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Zonguldak Ontemmuz'daki evler tapudan mahrum!

Zonguldak merkezde yer alan Ontemmuz mahallesinin evleri, kimine göre yüz, kimine göre yüz elli yaşında. Gelin görün ki, mahalleli, atalarının kurduğu, savunduğu, yaşattığı bu taşınmazların tapusundan mahrum.

Zonguldak yağış Haberi

Zonguldak yağış

Zonguldak'ta sağnak yağış nedeni ile heyelan meydana geldi. Etkili olan sağanak nedeniyle bir araca yıldırım düştü.


Ereğli ilçede etkili olan sağanağın ardından da kent merkezindeki ve ara sokaklarda biriken suların kaldırımlara taşması nedeniyle iş yeri sahipleri zor anlar yaşadı. 


Mazgalların tıkanmasıyla oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşım güçlükle sağlandı ve bazı iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, iş yerlerindeki su birikintilerini vidanjörler vasıtasıyla tahliye etti.


Güldere Mahallesi 2. Abalı Sokak'ta aşırı yağışlar nedeniyle yolun bir bölümünde heyelan meydana gelirken, park halindeki Hidayet Tezcan ait 67 TC 372 plakalı otomobil, 30 metre sürükleyerek heyelanın meydana geldiği alana düştü.


Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından araç düştüğü yerden başka bir araca halat bağlanarak çekilmeye çalışılırken, halata takılan İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve 3...