04 / 05 / 2024

Zonguldak yatırım özel sektör

Zonguldak yatırım özel sektör

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, "Şehirde son on yılda özel sektör yatırımları hız kazandı. Son yayınlanan sektörel ve bölgesel teşvik sisteminde 3. bölgede yer alan ilimizde yatırımların daha da hızlanacağını umuyoruz" dedi

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Altından kâr elde etmek isteyen yatırım yapsın! Hemen alan paraya para demeyecek!

Altındaki çıkış, sürerken uzmanlardan da konuya ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan: kesinlikle  TL'de kalmayın. Altının güzel bir yatırım aracı diyerek, uzun vadede de alıcısına para kazandıracağını söyledi.

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşadı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşerken gümüşte beklemedik bir yükseliş meydana geldi. Yatırımını gümüşe yapanlar için ayağınızı yerden kesecek güzel haber ise uzmanlardan geldi. Gümüşte kıyamet kopacak....

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Yatırımın yeni gözdesi SPAC’lar nedir?

SPAClar, Türk sermaye piyasası hukukunda “Birleşme Amaçlı Ortaklık” olarak adlandırılmaktadır. Geleneksel halka arzlara alternatif olarak, özel şirketleri birleşme yoluyla halka açmak için listelenen yatırım araçları, son iki yılda hacim ve popülerlik açısından patlama yaşadı.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Zonguldak yatırım özel sektör Haberi

Zonguldak yatırım özel sektör

TTK'YI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 

Zonguldak'taki Türkiye Taş Kömürü Kurumunun (TTK) da ülke ekonomisine olan olumsuz etkisini azaltmak ve zamanla ekonomiye katkı sağlamak amacıyla yeniden yapılanma programı ve üretimi artırma çalışmalarına hız verildi. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, konuyla ilgili şunları anlattı: "Bu kapsamda 2005 yılından itibaren yatırım miktarlarında önemli artış sağlandı ve yıllardan beri gecikmiş ve kurum için önem arz eden bazı projeler tamamlandı. 


Bir kısmı ise hızla devam ediyor. Maden kanununda yapılan değişiklikle kurum tarafından işletilmeyen ve atıl durumdaki kömür rezervleri rodövans yolu ile üçüncü şahıslara verildi. Tüm bu değerlendirmeler ışığında 1 ve 2 No'lu sahalardaki taşkömürü ve metan gazı arama, işletme ve değerlendirme faaliyetleri gerek kurumumuz gerekse de rodövans yoluyla ihale edilen şirketlerce planlandığı şekilde ara verilmeden sürdürülüyor.

Yine kurumun iyileştirilmesi...