17 / 05 / 2024

zonguldakta işyerlerini su bastı

zonguldakta işyerlerini su bastı

Zonguldak kent merkezi ile Kozlu ve Ereğli ilçelerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınada ağaçlar devrildi, çatılar hasar gördü, yollar sular altında kaldı, ev ve işyerlerini su bastı...

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Esnaflardan kira sınırı talebi: Fahiş kiralar iş yerlerini kapattıracak boyuta geldi! 

Fahiş kiralar iş yerlerini kapattıracak boyutlara ulaşırken, esnaflardan kira sınırı talebi geldi. İşte ayrıntılar...

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Yapı Kredi, acil nakite sıkışanların içine su serpecek kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!

O şehirde belediye işyerlerini kiraya verecek! 2 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Büyükşehir Belediyesi iş yerlerini kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi ise 2 Mart 2023 olarak belirlendi.

“Asgari ücret daha yüksek olabilirdi” diyen HAK-İŞ kimi suçladı?

Türkiye'nin ikinci büyük işçi konfederasyonu HAK-İŞ, asgari ücretle ilgili kendilerine yapılan eleştirilere yanıt gelirken, rakamın 8 bin 500 TL'den yüksek olmamasıyla ilgili kimi suçladı?

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

TOKİ Van Erciş projesindeki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

CHP'den Kanal İstanbul ÇED raporu için suç duyurusu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporunu hazırlayanlar hakkında “görevini kötüye kullanmaktan” suç duyurusunda bulundu. Tanal, Savcılıktan rapordaki eksikliklerin tespiti için bilirkişi ve keşif talep etti...

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

350 ev ve iş yerini üzerlerine geçiren aile yakalandı!

Adana'da çete kuran aile vatandaşları tehdit ederek para, tarla, ev ve iş yerlerini üzerlerine geçirdi. Polis tarafından yakalanan çete gözaltına alındı.

zonguldakta işyerlerini su bastı Haberi

zonguldakta işyerlerini su bastı

Zonguldak kent merkezi ile Kozlu ve Ereğli ilçelerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınada ağaçlar devrildi, çatılar hasar gördü, yollar sular altında kaldı, ev ve işyerlerini su bastı.


Zonguldak'ta gece saat 02.00 sıralarında başlayan yağmurla etkili olan ve saatteki hızı 70 kilometreyi geçen fırtına nedeniyle bazı ağaçların dalları kırıldı, bazıları kökünden devrildi. Üzülmez Caddesi'nde yola devrilen ağaç nedeniyle ulaşım bir süre durdu. Kent merkezinde tabelalar, çöp kutuları devrildi. Caddelerde su birikintileri oluştu. Araçlar, suyla kaplı yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ekipleri tıkanan rögar kapaklarının açılması ve kırılan ağaç dallarının toplanmasında yetersiz kaldı.


KOZLU SULAR ALTINDA


Kozlu İlçesi'nde de bazı evlerin çatıları hasar gördü. Yağmur nedeniyle ilçe girişindeki yol tamamen suyla kaplandı. Belediye ekipleri dizlerine kadar gelen suyun içine girip tıkanan rögar kapaklarını...