06 / 05 / 2024

Zorlu Gayrimenkul vefat

Zorlu Gayrimenkul vefat

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Avrupa'da gayrimenkul krizi derinleşiyor!

Avrupa'da gayrimenkul sektörünün, zorlu ekonomik şartlar ve artan ESG baskılarının etkisinde derinleşen maliyet kriziyle karşı karşıya...

Gayrimenkul sektörü için kurul oluşturulmalı: Kiracılar ile ev sahiplerini neler bekliyor?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2024'ün kiracılar için zorlu olacağına dikkat çeken Yazıcı, sektör için kurul olması gerektiğinin de altını çizdi. 

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul sektörü 2022'ye iyimser bakıyor!

Zorlu bir yılı geride bırakan gayrimenkul sektörü 2022'yi hareketli geçirmeye hazırlanıyor. Sektör temsilcileri yeni yıldan oldukça umutlu.

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Zorlu Gayrimenkul vefat Haberi

Zorlu Gayrimenkul vefat

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için 30 Mart Pazartesi günü (bugün) Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı...