06 / 05 / 2024

zorlu tekstil 2016 ürünlerini sergiledi mi

zorlu tekstil 2016 ürünlerini sergiledi mi

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

Zorlu Tekstil'in hedefi elektrik üreten perde!

İhracatını 300 milyon $'a çıkarmayı hedefleyen Zorlu Tekstil, inovasyonda da gaza bastı. Masal anlatan nevresimden sonra hedef, elektrik üreten perde...

Zorlu Holding güneş enerjisine yatırım yapacak!

Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Kanyap İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kanyap İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Tekstil Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da Metin Kandemir tarafından kuruldu...

Bingöl'de 2016 dönemine ait bitirilen ve devam eden projeler!

1000 kişinin çalışacağı Tekstil Kent Projesinde çalışmalar başladı. İşin 4 ay sonra bitirileceği söyleniyor. 2016 dönemine ait bitirilen ve devam eden işler...

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Zorlu Tekstil Grubu inovasyona yatırım yapıyor!

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

Zorlu Tekstil Heimtextil Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı.

TAÇ, yeni koleksiyonlarıyla HomeTex'te yerini alacak!

Zorlu Tekstil Grubu, Home&Tex Fuarı’na katılarak, TAÇ markasının en yeni nevresim ve perde koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Fuar, 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilecek.

zorlu tekstil 2016 ürünlerini sergiledi mi Haberi

zorlu tekstil 2016 ürünlerini sergiledi mi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CNR Expo’da düzenlenen 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarına (EVTEKS) Zorlu Tekstil, 3 ayrı stantla katıldı.


Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan ve son teknolojilerin ışığında tasarlanan Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.


TAÇ Inova’da bu yıl Led Işıklı Perde ve Nevresim Koleksiyonu, içerik üreten QR kodlu nevresim, yeni nesil stor sistemleri, silinebilir özel kumaştan üretilen mutfak koleksiyonu gibi pek çok ürün, ev tekstili teknolojisinde öne çıkmaya hazırlanıyor.


Zorlu Tekstil ayrıca bu yıl topluma ve sürdürülebilir çevreye dönük duyarlılığının bir gereği olarak TAÇ Inova’daki “Doğa Bizim Evimiz” çatısı altında, “Anadolu Orkideleri” ve “Güneşe Doğru” koleksiyonlarıyla da EVTEKS’te yer aldı. Fuarda ayrıca TAÇ’ın yeni koleksiyonları ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 


Fuarın ilk gününde TAÇ Inova, Zorlu Tekstil...