04 / 05 / 2024

Zorlu Tekstil Grubu projeleri

Zorlu Tekstil Grubu projeleri

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Zorlu Gayrimenkul’den doğaya duyarlı iki proje!

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

Sinan Ak, Zorlu Enerji Grubu Başkanı oldu!

Ak, elektrik üretimi, satışı ve ticaretinden, enerji santralleri inşası, bakımı, onarımı ve işletme hizmetleri ve doğalgaz dağıtımına enerji sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım ve vizyonuna liderlik edecek.

Zorlu Tekstil'in hedefi elektrik üreten perde!

İhracatını 300 milyon $'a çıkarmayı hedefleyen Zorlu Tekstil, inovasyonda da gaza bastı. Masal anlatan nevresimden sonra hedef, elektrik üreten perde...

Zorlu Holding güneş enerjisine yatırım yapacak!

Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Karaca yurtdışında 20 mağaza açacak!

1917 yılında kurulan marka eski sahibi Hayrettin Karaca’yla tanınıyordu. 2005 yılında ise Narin Tekstil Grubu’na satıldı.

Yeşim Tekstil, Under Armour için 2 fabrika kuracak!

Yeşim Tekstil’in CEO’su Şenol Şankaya, “Doğuş Grubu’nun Türkiye’ye getirdiği Under Armour da üretim için bizimle anlaştı. Biz de Under Armour için bir ya da 2 fabrika kuracağız” dedi.

Zorlu Gayrimenkul Grubu'nun acı günü! Mesude Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Mesut Pektaş'ın annesi Mesude Pektaş vefat etti. Zorlu Gayrimenkul Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Zorlu Tekstil Grubu projeleri Haberi

Zorlu Tekstil Grubu projeleri

Rusya başta olmak üzere komşu ülkelerde ihracatın sıkıntılı bir sürece girmesiyle ihracatçı firmaların iç piyasaya yönelmesi, pazardaki rekabeti artırdı. Piyasanın ucuz ve kalitesiz mallarla dolup taştığını söyleyen Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, hem ihracat hem de Türkiye'de başarılı olabilmek için inovasyona yatırım yaptıklarını söyledi. "Üretimde Ar-Ge ve inovasyona verdiğimiz değerle, dakikada 50 nevresim takımı üretebilecek kapasiteye eriştik" diyen Aydın, Ar-Ge ekibinin sürekli ürün geliştirdiğini açıkladı. 


650 MİLYON $'LIK CİROSU VAR 

Anti statik kumaştan, sinek kovan perdeye, kan dolaşımını dengeleyen kumaştan ışıkla kendini temizleyen stor perdeye kadar onlarca inovatif ürünü piyasaya sunduklarını belirten Aydın, "Bu sayede tüketici ürünlerimize yüzde 10-15 daha fazla ödemeyi tercih ediyor. İhracat kilogram fiyatımız da 11.5 dolara yükseliyor" diye konuştu. Ev tekstili üretimi ve ihracatında Türkiye...