03 / 05 / 2024

zorlunun boğazdaki oteli

zorlunun boğazdaki oteli

Boğaziçi otel yatırımlarının ilgi odağı haline geldi. Bölgedeki eski fabrika binaları, Arena arazisi gibi kalan son arsalar ile yalılar, bir bir otele dönüştürülüyor. Boğaziçi'nde, şu anda yürüyen 10 otel projesi var...

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi sayısı azalacak!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile gemi sayısının azalacağını ama yükün artacağını dile getirdi. 

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

Boğazdaki yalılar yeni sahiplerini bekliyor!

Boğazın incileri olan milyonlarca lira değerindeki yalılar yeni sahiplerini bekliyor. İstanbul Boğazı'nda yaklaşık 20 yalı satışta...

Kanal İstanbul ile boğazdaki risk sona erecek!

İstanbul Boğazı'ndan geçen gemilerin denize döktüğü sintine atıkları, İstanbul Boğazı'nı tehdit eden seviyelere geldi. Kanal İstanbul projesinin hayata geçirilmesi ile birlikte boğazdaki risk de sona erecek.

Reza Zarrab’ın yalısı Meclis’te tartışmalara neden oldu!

TBMM'de masaya yatırılan İmar Affı düzenlemesinin ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın boğazdaki yalısını da kapsadığı iddiası Meclis’te tartışmalara sebep oldu

Boğazdaki yalılar mercek altında!

Sabah Gazetesi'nden Sonat Bahar ve Zeynep Acar İstanbul Boğazı’nda geçen hafta yaşanan kazanın ardından boğazdaki tarihi yalıları mercek altına aldı..

İstanbul Boğazı'ndaki arsaların değeri 670 milyar lira!

İstanbul Boğazı’ndaki arsa değerleri hesaplandı. Yapılan hesaplama neticesinde boğazın değeri 670 milyar lira çıktı. Boğazdaki yapıların değeri ise 650 milyar lira olarak belirlendi.. 

Veliaht Köşkü hissedarları arasında kavga!

Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi’nin ismini taşıyan 60 odalı köşkün de içinde olduğu boğazdaki 22 dönümlük değerli arsanın, hissedarlar arasında tartışmaya yol açtı.  

İhanetin bedeli boğazdaki villa!

İşadamı L.K. ihanette sınır tanımadı. Tam 2 bin 700 kadınla birden mesajlaştı. Durumu öğrenince şoke olan eşi soluğu mahkemede aldı. Boğaz’daki villayı isteyen genç kadın 10 milyon liralık dava açtı.

Çanakkale Adatepe'de ev fiyatları boğazdaki yalılarla yarışıyor!

Kazdağları'nın eteklerinde kurulu, geçmişi antik çağlara dayanan Çanakkale'nin Adatepe köyündeki tarihi taş evlerin fiyatı adeta İstanbul Boğazı'na bakan yalılarla yarışıyor. Bu köyde günlük konaklama bedeli 750 liraya kadar çıkabiliyor.

1945 yılında Kefeliköy Oteli 55.000 liraya satılacak!

1945 yılında Büyükdere Koyu'nda bulunan, Boğaziçi'nin ilk otellerinden tarihi Kefeliköy Oteli 55 bin liraya satılacakmış. Yine Anadolu Yakası'nda bulunan bir yalı 30 bin liraya satılacakmış.

zorlunun boğazdaki oteli Haberi

zorlunun boğazdaki oteli


Boğaziçi otel yatırımlarının ilgi odağı haline geldi. Bölgedeki eski fabrika binaları, Arena arazisi gibi kalan son arsalar ile yalılar, bir bir otele dönüştürülüyor. 5 yıldızlıdan butik otele kadar 15 otelin bin 834 oda ve 3 bin 668 yatak ile faaliyet gösterdiği Boğaziçi'nde, şu anda yürüyen 10 otel projesi var. 


Boğaz hattına 10 yeni otel gelecek!


- Alarko tesisleri arazisi - Kuruçeşme - Ali Ağaoğlu 

- Raffles İstanbul Zorlu Center - Zincirlikuyu - Zorlu Grubu - Ferko Otel projesi - Kuzguncuk - Ferko İnşaat 

- Ritz Carİton arazisi - Yeniköy - Ali Ağaoğlu 

- Do&Co Oteli - Ortaköy - Do&Co 

- Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı - Anadoluhisarı - Ali Ağaoğlu 

- Viceroy Hotel - Bebek -  Nef İnşaat 

- Eski Poaş arazisi - Çubuklu -  Aydın Doğan 

-...